3 tilbud på nedrivning

Hvis du står overfor, at skulle have fjernet den gamle staldbygning, at skulle have revet en gammel tilbygning ned eller har du købt en bolig for at kunne opføre nyt på grunden, og derfor også skal bruge en virksomhed, der arbejder med nedrivning, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal have fat i en dygtig virksomhed, der har speciale i lige netop dette felt.

Det er uhyre vigtigt, at du sørger for, at det hele bliver en succes fra start, da der kan forekomme rigtig mange problemer i forbindelse med en nedrivning, som du med garanti gerne vil undgå. Der kan ende med at forekomme skader på øvrige bygninger, nedrivningen kan blive for omfattende eller folk kan komme til skade.

Det er naturligvis også derfor, at du altid skal sørge for at udlicitere sådanne opgaver til professionelle fagfolk. Der findes rigtig mange virksomheder rundt omkring i Danmark, der beskæftiger sig med denne type af opgaver, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at der også er nogen i nærheden af dig.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning

Uanset hvilken form for nedrivning, du søger assistance til, så er det vigtigt, at du køber dig til professionel arbejdskraft. Det kan både være fra et professionelt firma eller derimod fra en dygtig håndværker, der er selvstændig.

Du kan benytte dig af 3byggetilbud.dk til at få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af din bygning. Oftest modtager du dine tilbud i løbet af blot 24 timer. Fælles for alle tilbud er, at de er hamrende gode og kommer fra professionelle fagfolk!

Der findes forskellige typer af nedrivninger

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der indenfor nedrivning findes flere forskellige typer af nedrivning. Det er derfor også meget forskelligt, hvad der skal bruges for en form for nedrivning til at løse de forskellige opgaver, hvorfor det ikke er samme type af nedrivning, der bruges ved nedrivning af et hus og et skur.

Hvilken form for nedrivning, der passer bedst til din opgave er dog ikke noget, du selv skal tage stilling til. I stedet er det en opgave, du skal overlade til det firma, du ønsker at bruge til at håndtere din opgave. Vær dog opmærksom på, at det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvilken form for nedrivning, der er mest passende for lige netop din opgave.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke former for nedrivning, der kan tages i brug. Det betyder også, at du kan læse mere om de forskellige nedrivningsformer, så du dermed også kan have en mere oplyst og professionel dialog med dit byggefirma om, hvilken nedrivningsform, der er mest passende. De nedenstående former er de mest brugte:

  • Totalnedrivning
  • Sprængning
  • Demontering
  • Kirurgisk indgreb
  • Indvendig rydning

Totalnedrivning

Hvis du ejer en ældre bygning, du ikke længere er interesseret i, men som dog er beliggende på en grund, du ønsker at udnytte, så skal der ikke være nogen tvivl om, at den rette form for nedrivning for dit vedkommende vil være en totalnedrivning – det vil et professionel byggefirma med garanti også anbefale.

De fleste personer, der får lavet en totalnedrivning ønsker efterfølgende at bruge pladsen til at opføre en ny bygning. Derfor er det også uhyre vigtigt, at du sørger for at sådanne opgaver udelukkende bliver udført af et professionelt firma, der har både den nødvendige erfaring og ekspertise til at udføre den pågældende opgave.

Der er mange, der tror, at det er dyrere at få lavet en totalnedrivning end andre former for nedrivning, men sådan forholder det sig faktisk slet ikke. I langt de fleste tilfælde vil det være billigere at få lavet en såkaldt totalnedrivning frem for én af de førnævnte former for nedrivning (vær dog opmærksom på, at der også findes andre nedrivningsformer).

Den primære årsag til, at det i langt de fleste tilfælde vil være billigere for dig at få foretaget en totalnedrivning er, at du blot kan brække det hele ned, hvorefter det skal fjernes. Hvis du f.eks. skal have foretaget et såkaldt kirurgisk indgreb, så vil det være mere omfattende og noget, der skal gøres med større omhu, hvilket er ensbetydende med et større tidsforbrug.

En totalnedrivning er selvfølgelig også omfattende. Faktum er dog blot, at det er nemmere at have med en sådan opgave at gøre, da du har et mere frit slag på tasken. Det skyldes, at der ikke skal pålægges noget fokus på at være omhyggelig, da alt derimod blot skal rives ned. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det fortsat ikke er ensbetydende med, at opgaven ikke skal udliciteres til et professionelt firma.

Alle typer af bygninger kan totalnedrives, hvad end du er bosat i en stor herskabsvilla eller der derimod er tale om et mindre parcelhus. Det kan dog også sagtens være, at du skal have revet en lade ned, en særskilt bygning på din grund eller noget helt tredje – alt kan lade sig gøre i denne sammenhæng.

Sprængning

En anden form for nedrivning er sprængning. Det er én af de mest populære former for nedrivning, men det er dog ikke noget, der bruges i forbindelse med almindelige nedrivningsopgaver. Det er derimod en form for nedrivning, der i høj grad bruges i forbindelse med større nedrivningsopgaver. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt sprængning er den rette nedrivningsform for dig, så konsultér dig med et professionel nedrivningsfirma.

Som navnet også giver en kraftig antydning af, så er der tale om at rive ned ved hjælp af sprængstof – og det er selvfølgelig også derfor, at det udelukkende er aktuelt i forbindelse med større bygninger. Det kunne f.eks. være i forbindelse med nedrivningen af et større boligkompleks, men dermed ikke sagt, at sprængning ikke kan bruges til nedrivning af andre typer af bygninger.

Hvis det er nødvendigt med sprængstof, så anbefales det at rådføre dig med dit valgte firma om, hvordan det hele gøres på mest omkostningseffektiv vis. Der er naturligvis ikke nogen grund til, at bruge unødige penge på at få gennemført den nedrivning, du har intentioner om at få udført, uanset hvilken størrelsesskala, der er tale om.

Indvendig rydning

Hvis ikke du har kræfterne eller tiden til, at klare en indvendig rydning af din bolig eller din ejendom. Det kan være i mange forskellige sammenhænge, at du skal gennemføre en indvendig rydning. Det kan enten være i forbindelse med en fornyelse, en renovering eller derimod en decideret ombygning. Hvad end det er det ene eller det andet, så er en indvendig rydning en nødvendighed.

Det er ikke alle, der har ressourcerne til at klare en indvendig rydning på egen hånd. På den anden side, så vil alle og enhver dog også være bedst stillet ved at overlade denne type af opgave til et professionelt firma eller en dygtig håndværk. En indvendig rydning kan nemlig være mere omfattende end, hvad mange regner med, at det vil være.

Oftest vil en indvendig rydning byde på at fjerne lette vægkonstruktioner, men også diverse former for inventar, gulv, rør og meget, meget mere. Det er vidt forskelligt, hvad et firma tolker som en indvendig rydning, hvorfor det også er meget vigtigt, at du sørger for at rådføre dig med firmaet, inden der er noget, der bliver påbegyndt, så I er enige om opgavens omfang.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan en nedrivning eksempelvis kan se ud:

Nedrivning af forurenede bygninger kan være farligt

Hvis du står i den situation, at du skal have revet en forurenet bygning ned, så må du ganske enkelt ikke gøre det selv. Det kan være sundhedsskadeligt og vil derfor også være dumt at gøre det på egen hånd. Derfor er det også særdeles vigtigt, at du sørger for at udlicitere denne opgave til et professionelt firma i dit nærområde – endnu vigtigere end ved andre nedrivningsopgaver.

I forbindelse med nedrivningen af en forurenet bygning, så er det meget vigtigt at sikre, at der ikke er personer, der kommer til skade og at alle miljøkrav og -love overholdes. Det er de færreste personer, der har dybdegående indsigt i disse krav og love, hvilket blot understreger det faktum, at en sådan opgave til enhver tid bør udliciteres til en professionel virksomhed, der har den nødvendige viden.

Der findes naturligvis virksomheder hvis kernekompetence er nedrivning af forurenede bygninger. Det vil være en ideel idé at vælge et sådant firma til at varetage din opgave. Det er særdeles vigtigt, at alle sikkerhedsforhold tages i en sådan forbindelse. Der findes desuden flere former for forurening i bygninger, der vil kræve, at du tager højde for det i forbindelse med en nedrivning:

  • Bygning med asbest
  • Bygningsdele der er forurenede til rensning
  • Process affald der skal ryddes op

Hvis du har en mistanke om, at din bygning kan være forurenet, så er det særdeles vigtigt, at du sørger for at informere det valgte firma om det. På den måde kan de tage stilling til om, hvorvidt det er et aktuelt problem eller en almindelig form for nedrivning vil være tilstrækkelig til at løse opgaven.

Priser på nedrivning

Der kan – desværre – ikke gives et entydigt svar på, hvor meget, det koster at få lavet en nedrivning. Det er meget forskelligt, der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til prisberegningen og samtidig vil det også være forskelligt, hvor stort opgavens omfang er og hvilke maskiner samt ressourcer, der skal tages i brug, for at kunne løse den respektive opgave.

I forbindelse med nogle typer af nedrivninger er der behov for specielle maskiner, ligesom der også er behov for sprængstof til større opgaver. Det er sådanne faktorer, der naturligvis er med til at fordyre processen, hvorfor det også er vigtigt, at holde dette i baghovedet. Endvidere, så er det også forskelligt fra område til område, hvor meget, det koster hos nedrivningsfirmaerne.

Det kan være en rigtig god idé, at indhente flere tilbud fra de virksomheder, der findes i dit nærområde, der kan være behjælpelig med lige netop dén opgave, du skal have løst. I denne forbindelse kan du med fordel gøre brug af 3byggetilbud.dk, der giver dig muligheden for at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Sådan indhenter du tilbud på din nedrivning

Hvis du har en bygning, der skal rives ned, så kræver det naturligvis at du sørger for at indhente en række gode tilbud på din opgave. Det kan gøres på flere forskellige måder, men fokus skal naturligvis ligge på, at det skal være nemt og enkelt, samtidig med, at de indhentede tilbud er reelle og brugbare til sammenligning.

Der er fortsat mange personer, der indhenter tilbud på manuel vis. Det kræver, at man selv indhenter kontaktinformationer på de firmaer i lokalområde, der tilbyder deres ekspertise indenfor dette felt, hvorefter hver enkelt firma skal kontaktes og der skal i den forbindelse også udbedes tilbud. Det virker, men det er ikke en synderligt effektiv måde.

I stedet bør du benytte dig af en tjeneste som 3byggetilbud.dk. Her indtaster du blot dine kontaktinformationer, giver en god beskrivelse af din opgave og sender opgaven i udbud. Inden for kort tid modtager du en række rigtig gode tilbud fra virksomheder i dit lokalområde, der er klar til at varetage din opgave med nedrivning omgående.

Én ting er, at du får muligheden for at spare en masse tid ved at bruge 3byggetilbud.dk, da du ikke selv skal indhente tilbuddene på manuel vis. En helt anden ting er, at du har mulighed for at spare penge, da din opgave sendes i direkte udbud og derfor vil de forskellige virksomheder dermed også byde direkte mod hinanden – og det presser deres priser i bund.