Hussektionen er et dansk online-magasin, der beskæftiger sig med alt, der vedrører hus og have. Magasinets primære formål er, at kunne guide, vejlede og inspirere dig som boligejer, hvad end det er i retning af valget af det mest hensigtsmæssige produkt for dig, om det omhandler en bestemt energirenovering eller noget helt tredje.

Magasinet er stiftet i 2016 og byder på hundredvis af artikler, der indeholder både spændende inspiration, vejledning og guides, der kan inspirere og hjælpe dig. Vores vision lyder på, at gøre Hussektionen.dk til ét af de størset online-baserede magasiner indenfor hus og have, hvilket naturligvis gøres gennem gennemarbejdet og professionelt indhold til den danske boligejer.

Hvordan finansieres Hussektionen?
Hos Hussektionen har vi et klart ønske om, at kunne give vores besøgende en rolig og komfortabel læseoplevelse. Det betyder også, at vi ikke ønsker at ødelægge din læseoplevelse med irriterende annoncer og reklamebannere, der forstyrrer helhedsoplevelsen. Det er et bevidst fravalg, som er blevet gjort fra start.

I stedet finansieres siden ved at henvise til en række netbutikker i vores artikler. Vi gør os meget umage for at finde de billigste, men dog mest troværdige webbutikker at henvise til. I tilfælde at et køb via en henvisning fra vores side, så falder der en mindre kommission af til os.