Der er en stigende efterspørgsel i forhold til at kunne komme ud af sin lejlighed og ud på en altan. Det er noget, som rigtig mange byboere savner. Derfor investerer de i disse år mange penge i for eksempel altaner. Det er derfor ikke underligt, at et firma som det svenske Balco har haft rigtig stor succes i Danmark. De arbejder nemlig med at sætte flere forskellige former for altaner op i en lang række byer rundt omkring i Danmark.

Altanerne er tilpasset det nordiske vejr. Det vil sige, at du både kan få åbne og lukkede altaner. De åbne altaner er de altaner, som de fleste kender. Det er en firkantet kasse i varierende størrelse og udseende. Hvis du er heldig, har du plads til både et bord og et par stole derude. Hvis du har en mindre altan, kan du måske kun få en enkelt eller to små stole derud. Lige meget hvad, vil det dog være rart for dig at kunne komme ud.

Den lukkede altan er en altan, hvor du har mulighed for at lukke helt af for altanen. Det gør, at du kan bruge altanen i længere tid. Det gør også, at du nemmere kan sidde i læ, når det regner eller er dårligt vejr.

Balco kan stå for totalentreprisen i boligforeningen

Hvis I er blevet enige om, at det er alle lejlighederne i jeres boligforening, der skal have altan, kan I med fordel kontakte Balco. De har nemlig godt styr på at stå for en totalentreprise og kan derfor nemt hjælpe jer igennem hele forløbet.

Når en håndværksvirksomhed står for en totalentreprise, betyder det, at det er dem, der har kontakt til alle håndværkere i løbet af byggeprocessen. Det kan godt være, at Balco ikke kan klare alle opgaverne i løbet af processen med at sætte altaner op, men det er ikke noget, som du behøver at bekymre dig om. Når I har hyret dem, står de for at få de øvrige håndværkere ind over, når det passer ind i byggeprocessen.

Få Balco til at stå for din altan

I nogle boligforeninger kan I ikke blive enige om, hvornår I skal have altaner. Hvis du ikke gider vente på, at der kommer en totalentreprise for hele foreningen, eller at der måske slet ikke kommer en, kan du vælge at sætte din egen altan op. Det kan også være, at du gerne vil have en altan op på dit hus, så vil det heller ikke være relevant for dig at slå dig sammen med andre.

Balco kan selvfølgelig også lave en totalentreprise kun for dig, hvor de holder styr på alle de forskellige håndværkere, der skal til, for at du kan få en lækker altan, hvor du kan sidde og nyde solen. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig.

Når du skal have lavet altan på dit hus eller din lejlighed, kan du kigge på de forskellige typer og se på, hvad der vil passe bedst til. Det er selvfølgelig også noget, som Balco kan hjælpe dig med.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here