Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du har mulighed for at finde rigtig mange smukke og hyggelige sommerhuse rundt omkring i Danmark. Det forholder sig dog også således, at der findes en større mængde af sommerhuse, der har set bedre dag og har gjort sin tjeneste, hvorfor de blot bør rives ned.

I nogle tilfælde er nedrivning af sommerhus derfor også den bedste løsning, hvis du ønsker at kunne tilbringe din weekender eller ferie i et moderne og mere energivenlig sommerhus, der derfor også er mere behageligt at opholde sig i – og hvis ikke det er rart at opholde sig i det, så er sommerhuset naturligvis ikke meget værd.

Det skal desuden også nævnes, at det er meget sjældent, at det reelt set kan betale sig for dig at ofre flere tusinde kroner på at renovere dit sommerhus, hvis der er tale om et sommerhus, der er af ældre dato. Hvis der er tale om større renoveringer, så er du med garanti bedre stillet med at vælge en mere markant løsning.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af sommerhus

Har du et ældre sommerhus, der ganske enkelt ikke kan betale sig at renovere, så du derfor leder efter et nedrivningsfirma, der kan hjælpe dig med nedrivning af sommerhus, så læs med her.

Du kan bruge udbudstjeneste 3byggetilbud.dk til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave med nedrivning af dit sommerhus. Du får tre tilbud fra tre professionelle nedrivningsfirmaer.

Nedrivning af sommerhus pris – Hvad koster det?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være særdeles svært at give dig et retvisende og entydigt svar på, hvad prisen for nedrivning af sommerhus lyder på. Det skyldes naturligvis, at det afhænger af mange forskellige faktorer, hvilket blandt andet tæller både pris, størrelse og opgavens omfang-

Ydermere, så skal du også være klar over, at der er mulighed for at klare noget af arbejdet på egen hånd. Hvis du vælger at gøre dette, så vil du naturligvis også kunne spare penge på den samlede opgave, hvorfor det – i nogle tilfælde – godt vil kunne betale sig for dig at håndtere noget af arbejdet på egen hånd.

Som udgangspunkt kan du forvente, at nedrivning af dit sommerhus vil komme til at koste dig mellem 40.000 kr. og 100.000 kr., men det afhænger – som sagt – af en lang række forskellige faktorer. Det betyder også, at det i nogle tilfælde kan være både dyrere og billigere for dig at få nedrevet dit sommerhus.

Hvis du ønsker at få en mere retvisende pris på, hvor meget, det kommer til at koste dig at få revet lige netop dit sommerhus ned, så bør du bruge en udbudstjeneste som 3byggetilbud.dk til at indhente 3 tilbud på din opgave. Det kan du læse meget mere om nedenfor.

Regler for nedrivning af sommerhus

Hvis du skal rive et sommerhus ned, så skal du selvfølgelig være klar over, at der findes en række regler, du skal sørge for at være opmærksom på og naturligvis også overholde. Du skal f.eks. sørge for at melde din nedrivning til Bygnings-og boligregistret, hvilket er ganske simpelt at gør.

Endvidere, så er det også meget vigtigt, at du sikre dig, at dit sommerhus ikke er fredet eller at der er andre ting, der afholder dig fra at rive sommerhuset ned. Du kan med fordel benytte dig af BygogMiljø.dk, der samarbejder med landets kommuner og lader dig indsende ansøgninger til blandt andet nedrivninger.

Eftersom det er særdeles vigtigt, at de mange regler bliver overholdt, når du river dit sommerhus ned, så anbefales det på kraftigste vis, at du sørger for at lægge vejen forbi Bygningsreglementet.dk. Her kan du læse mere uddybende om de regler, der ligger til grund for nedrivning af sommerhus.

Husk at tjekke for asbest, PCB og flagermus

Der er mange gamle sommerhuse rundt omkring i Danmark, der indeholder asbest i eternittaget eller PCB i fuger omkring vinduer og døre. Asbest er noget, der oftest kan findes i gamle eternittag, da dette blev brugt frem til cirka 1980 (det blev gjort ulovligt at bruge asbest i Danmark i 1987).

Hvis du river dit sommerhus med asbest ned, så betragtes det som støvende arbejde og derfor skal det også anmeldes til Arbejdstilsynet, inden arbejdet igangsættes. Det er desuden et stykke arbejde, der kun bør udføres af professionelle, da asbest er noget, du skal være særligt instrueret i. Asbestaffaldet skal desuden også meldes til kommunen, der henviser til et sted for bortskaffelse.

Langt de fleste sommerhuse, der er blevet opført mellem 1950 og 1977 har brugt fugemasse, der indeholder PCB. Det blev blandt andet brugt til fugning ved både døre og vinduer, men også ved termovinduer og i vådrum. PCB er endnu én ting, du skal være meget opmærksom på i forbindelse med nedrivning af dit sommerhus.

Er der tale om et sommerhus med PCB, så skal nedrivningsholdet have specialudstyr på, hvilket tæller både plasthandsker, heldragter og åndedrætsværn. Endvidere, så har dette også betydning for, hvordan affaldet skal håndteres, da PCB skal forbrændes på et helt særligt forbrændingsanlæg. Det er dit ansvar, at der screens for PCB, hvis huset er opført mellem 1950 og 1977.

  • Læs mere om risikoen for PCB i dit sommerhus her.
  • Du kan bruge et screeningsskema for at vurdere om dele af bygningen skal kortlægges.

I enkelte ældre huse vil der også være spor af bly og chlorparaffiner. Det er dog mere sjældent end både asbest og PCB. Du kan vælge at se nærmere på blyindfattede ruder såvel som elastiske ruder, der kom efter PCB blev gjort forbudt, som frem til 1990 indeholdte såkaldt chlorparaffiner.

Vær desuden også opmærksom på, at du i nogle sommerhuse kan risikere at finde flagermus på loftet. I og med, at der er tale om et fredet dyr, så er der særlige regler ved nedrivning af sommerhus, hvis du finder flagermus på loftet – uanset om der er tale om én eller 10.

Du skal sørge for at alle flagermus bliver fjernet ved udslusning, inden du går i gang med at rive sommerhuset ned. Det kan du heldigvis få vejledning om, hvis blot du kontakter den nærmeste afdeling af Naturstyrelsen, hvilket du nemt kan finde i deres oversigt på deres hjemmeside.

Derfor er det vigtigt at bruge et nedrivningsfirma

Skal du have revet et sommerhus ned, så kan det i den grad godt betale sig for dig at gøre brug af ét af de mange professionelle nedrivningsfirmaer til at klare opgaven. Der er mange forskellige fordele ved at gøre brug af et nedrivningsfirma i stedet for at forsøge at håndtere opgave på egen hånd.

Som udgangspunkt, så handler det naturligvis om, at du selv slipper for at skulle knokle og bruge din fritid på at rive dit sommerhus ned. Samtidig er du også sikret, at arbejdet foregår på sikker og korrekt vis, så dit sommerhus bliver revet ordentligt ned i forhold til gældende regler, hvis du bruger et nedrivningsfirma.

Der er desuden også en anden ulempe ved at gøre det på egen hånd; du skal selv sørge for at køre alt affald og alle murbrokker væk. Derudover skal du samtidig også sørge for at sætte dig grundigt ind i reglerne på området, så du ikke lige pludselig får stukket en bøde i hånden – overlader du arbejdet til professionelt firma, så er du fri for dette.

Indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af sommerhus

I samarbejde med 3byggetilbud.dk kan vi tilbyde dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af sommerhus. Der er mange fordele ved at indhente tilbud via en udbudstjeneste som 3byggetilbud.dk, men det handler først og fremmest om, at du har mulighed for at spare både tid og penge.

Når du anmoder om tilbud på nedrivning af dit sommerhus hos 3byggetilbud, så vil du indenfor 1-3 arbejdsdage modtage tre tilbud, der kommer fra tre professionelle nedrivningsfirmaer. Efterfølgende kan du selv vælge det tilbud, du synes er bedste – både i forhold til pris, men også i forhold til vilkår.

Endvidere, så skal det understreges, at det er 100% gratis og uforpligtende. Derfor koster det dig ikke noget at indhente tilbud på din opgave, ligesom du heller ikke er forpligtet til at skulle tage imod ét af tilbuddene. Det står dig frit for at takke nej til alle tre tilbud og i stedet udbede dig tre nye f.eks.

Ønsker du at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af sommerhus, så skal du blot klikke på knappen nedenfor, udfylde formularen og vente på, at du indenfor 24-48 timer modtager tre skarpe tilbud på nedrivning af dit sommerhus:

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here