Går du og leger med idéen om at skulle renovere dit køkken? Men er du lidt tilbageholdende, fordi du ikke helt ved, hvor meget, det kommer til at koste dig? Hvis du gerne vil vide lige mere om, hvad en gængs køkkenrenovering pris lyder på og hvad, du får for prisen, så er du kommet til det helt rette sted.

I dette blogindlæg kan du nemlig læse meget mere om, hvor meget, det kommer til at koste dig at renovere dit køkken. Der gives blandt andet information om, hvad priserne normalvis lyder på, hvordan prisen bliver fastlagt, hvordan du indhenter de bedste og mest relevante tilbud og meget, meget mere!

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din køkkenrenovering

Har du længe drømt om at få renoveret dit køkken, så skal det være nu! Indhent en række tilbud, sammenlign dem og find ud af, hvilket af tilbuddene, du skal gå videre med – før du ved af det, står du med et gennemrenoveret køkken.

Ved at benytte dig af en service som 3byggetilbud.dk, så får du muligheden for at få intet mindre end 3 gratis og uforpligtende tilbud på renovering af dit køkken. De tre tilbud kommer naturligvis fra professionelle firmaer og fagfolk.

Køkkenrenoveringer bliver mere og mere populære

Det bliver mere og mere populært at renovere sit køkken til fordel for at investere i et nyt køkken. Det skyldes selvfølgelig, at flere danskere har fået øjnene op for, at der er rigtig mange penge at spare ved at renovere i stedet for at købe et nyt – og ofte er det ikke muligt at se forskel på et renoveret køkken og et nyt køkken.

Som sagt, så er det oftest meget billigere at renovere dit køkken i stedet for at købe et helt nyt. Ved at bruge den nødvendige tid, så er der mulighed for at renovere dit køkken til en meget beskeden pris sammenlignet med, hvad din investering ville have lydt på, hvis du i stedet havde købt nye skabe, låger, bordplader og måske endda også hvidevarer.

En køkkenrenovering kan spare dig for mange penge

Der er mange fordele ved at renovere dit køkken i stedet for at få monteret et nyt. Først og fremmest, så tager det oftest ikke mere end et par dage for et professionelt firma eller en dygtig håndværker at renovere dit køkken, så det fremstår som værende et helt nyt køkken, der kommer direkte fra f.eks. Invita, HTH el.lign.

Det handler dog i mindst lige så høj grad om, at du har mulighed for at spare rigtig mange penge ved at renovere i stedet for at få monteret et nyt. Oftest vil det ikke koste dig meget mere end det halve af et helt nyt køkken, hvorfor du vil kunne opnå en besparelse, der strækker sig mellem 25.000 kroner og 75.000 kroner – og det kan mærkes!

Hvad koster en køkkenrenovering?

Prisen på en komplet renovering af dit køkken kan variere rigtig meget alt afhængigt af, hvor stort dit køkken er og hvor omfattende din renovering vil være. Derfor kan der – desværre – heller ikke gives noget konkret svar på, hvor meget, det kommer til at koste dig, at få renoveret dit køkken. Du kan dog forvente, at håndværkertimer koster mellem 500 kr. og 700 kr.

Den bedste måde at få en mere retvisende pris er, at gøre brug af en service som 3byggetilbud.dk. Ved hjælp af deres service kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud, du kan bruge til at danne dig et overblik over, hvor meget, det kommer til at koste at foretage lige netop dén køkkenrenovering, du altid har drømt om – det står dig frit for at takke pænt nej til tilbuddene.

Hvad afhænger en køkkenrenovering pris af?

Som du med stor sandsynlighed allerede har erfaret, så afhænger prisen på din kommende køkkenrenovering af et væld af forskellige faktorer. Derfor kan det også være svært at give dig et definitivt og specifikt svar på, hvor meget, du skal betale for din kommende renovering af dit køkken i din bolig.

Der findes naturligvis en række faktorer, der har større indflydelse på prisen end andre. Nedenfor kan du læse mere om, hvilket typer af faktorer, der særligt vil have relevans for din køkkenrenovering pris. Læs derfor med nedenfor, så du kan blive klogere på, hvad det mere specifikt er, der afgør prisen på din køkkenrenovering.

Totalrenovering eller mindre renovering?

Først og fremmest, så afhænger prisen meget af, om der er tale om en totalrenovering eller derimod blot en mindre renovering. Hvis der er tale om en mindre renovering, så vil prisen naturligvis også være en kende mere spiselig sammenlignet med, hvis der er tale om en større renovering eller endda en totalrenovering.

Er der noget, der kan genbruges?

Hvis du har mulighed for at genbruge noget af de forhenværende interiør, så kan det være en god idé. Der er mange penge at spare ved at genbruge noget af dit gamle interiør, uanset om du vælger at genbruge nogle af dine køkkenskabe eller du derimod vælger at beholde dine hårde hvidevarer til køkkenet.

Det giver selvfølgelig sig selv, at des flere ting, du beslutter dig for at genbruge fra det gamle køkken, des billigere vil din renovering også blive. Det er dog ikke ensbetydende med, at du blot skal genbruge fordi det bliver billigere af dén grund – så er det ikke garanteret, at du bliver nær så glad for renoveringen.

Hvilket renoveringsfirma vil du bruge?

Der kan være stor forskel i prisen alt afhængigt af, hvilket renoveringsfirma, du ender med at hyre til den respektive opgave. Det kan sagtens tænkes, at Firma 1 er mange tusinde kroner dyrere end Firma 2, hvilket også er ensbetydende med, at valget af renoveringsfirma kan vise sig at have en særdeles stor indflydelse på den endelig pris.

Derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for at være meget omhyggelig, når du skal finde et renoveringsfirma, der kan håndtere din opgave med renovering af dit køkken. I den forbindelse er det en rigtig god idé, hvis du sørger for at indhente en række forskellige tilbud, så du har flere muligheder, du kan sammenligne med hinanden.

Hvor stort er dit køkken?

Du har noget allerede regnet ud, at størrelsen af dit køkken ligeledes også har stor indflydelse på prisen for din køkkenrenovering. Det betyder naturligvis også, at det oftest vil være billigere for dig at renovere et mindre køkken sammenlignet med at skulle renovere et stort køkken, hvor der er mere arbejde, der skal laves.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at prisen blot vil fortsætte med at stige gradvist med køkkenets størrelse. Hvis dit køkken har en passende størrelse, så er der mange selvstændige håndværkere og professionelle firmaer, der er villige til at indgå en aftale om, hvad der bedst kan betragtes som en “mængderabat”.

Hvilke elementer berøres ifm. en køkkenrenovering?

I forbindelse med en køkkenrenovering vil der selvfølgelig være mange forskellige elementer i dit køkken, der bliver berørt. Det er forskelligt fra person til person og fra renovering til renovering, hvilke og hvor mange elementer, der bliver skiftet, da det selvfølgelig i høj grad afhænger af omfanget af den respektive renovering. Nedenfor finder du dog nogle af de elementer, der oftest berøres i forbindelse med en renovering.

  • Bordplade: Bordpladen er ofte én af de ting, som mange vælger at skifte ud med noget nyt og mere moderne, når de er i færd med at renovere deres køkken.
  • Håndvask: Det er ikke alle, der har interesse i det, men mange vælger dog også at få udskiftet deres vask til en mere moderne én af slagsen.
  • Køkkengreb: Du kan ændre udseendet af dit køkken på meget markant vis ved at udskifte dine køkkengreb – også selvom det blot virker som et mindre indgreb.
  • Skuffer: Mange vælger at skifte deres skuffer i forbindelse med deres køkkenrenovering. Det kan du også gøre, men der er dog penge at spare ved at svinge penslen i stedet.
  • Låger: Her er det, det samme, der gør sig gældende som ved skuffer. Du kan enten vælge at udskifte dem eller i stedet bruge lidt tid på at male dem på egen hånd.
  • Hvidevarer: Her er den omkostningstunge del. Det er dyrt at købe hvidevarer, men ofte kan det være en god idé at holde sig relativt ajour på dette punkt.

Sådan får du den bedste pris på din køkkenrenovering

Når du skal hyre en virksomhed eller en selvstændig håndværker til at klare din køkkenrenovering, så er det meget vigtigt, at du ikke blot tager det første og bedste tilbud, du får tilbudt. Det er derimod særdeles vigtigt, at du sørger for at give dig tiden til at vælge et godt tilbud fra en professionel virksomhed eller håndværker.

Hvis du gerne vil sikre dig, at du finder det bedste tilbud, så skal du selvfølgelig sørge for at indhente flere tilbud fra mere end blot ét firma. Des flere tilbud, du indhenter, des større vil chancen også være for, at du støder på et rigtig godt tilbud. Du er dog – heldigvis – ikke nødsaget til at indhente de mange tilbud på manuel vis.

I stedet kan du med fordel vælge at gøre brug af 3byggetilbud.dk. Det er en tjeneste, der giver dig muligheden for at indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. De tre tilbud kommer fra professionelle firmaer og selvstændige håndværkere fra dit lokalområde – og du kan fri takke nej til tilbuddene, hvis ikke de virker fængende.

Det kræver blot, at du udfylder formularen hos 3byggetilbud.dk, hvorefter du vil modtage dine tre tilbud i løbet af kort tid. Oftest tager det ikke mere end 24 timer, men vær dog opmærksom på, at det kan tage op til 3 dage inden, du har modtage alle tre tilbud.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here