Når man flytter i et nyt hus, vil der med stor sandsynlighed være noget, som der skal ordnes. Måske skal væggene males, rummene isoleres, gulvene lægges om eller noget lignende. Der vil altid være småting, som der skal ordnes – f.eks. kan det være, at vægfarven ikke lige falder i ens smag, eller det kan være, at man ikke vil have fliser i entreen, men trægulv i stedet. Malingen vil man selv kunne klare, og nogle ville også kunne klare gulvene selv, men i mange tilfælde vil man få brug for professionel hjælp til denne del. Det behøver ikke kun at være, når man er flyttet i et nyt hus, at man synes, at der skal gøres noget ved gulvene. Der er også mange, der har boet i et hus i flere år, som synes, at gulvene trænger til en omgang. Her får du 3 gode tips til, hvis gulvet skal lægges om eller piftes op i dit hjem.

Ryd op løbende

Hvis du skal lægge gulv, vil det helt automatisk kommer til at rode, og det vil blive et mareridt, hvis du samtidig skal bo og færdes i det samme hus, som der bliver foretaget denne ændring i, hvis ikke du sørger for at rydde op løbende. Det vil også gøre hele ens arbejdsproces en hel del nemmere og mere overskueligt, hvis ikke der ligger byggerod over det hele. Så er spørgsmålet bare, hvor man skal gøre af det, som der skal smides ud. Den bedste ide er at samle det hele i store sække eller noget andet, der kan holde til, at der kommer noget tungt i – og så bestille afhentning af storskrald. Så skal du ikke selv tænke på at få kørt det på skrotpladsen, og så er der det mindre at skulle ordne. Klik her for at bestille afhentning af skrald.

Tænk praktisk

Det gælder desuden om at tænke praktisk, når man skal ligge gulv i hjemmet. Med et menes der, at det f.eks. nok ikke er den bedste ide at lægge gulvtæppe i køkkenet eller trægulv på badeværelset. Du skal i stedet vælge et gulv, der passer til rummets brug. Det er jo klart smartest at lægge fliser på badeværelset, så det er let at rengøre, og så vandet ikke går ind, og ødelægger noget. I køkkenet er det da også smartest at lægge enten fliser eller trægulv, da det igen har den fordel, at det er let at rengøre.

Få professionelle til at slibe gulvet

Hvis du skal have lagt trægulv, er det en rigtig god ide at få det slebet og lakeret efterfølgende, så det holder bedst og længst muligt. Du undgår også at få splinter i fødderne, og det bliver lettere at rengøre. Du kan ordne trægulvet selv, men det er langt fra de fleste, der har udstyret til det, eller du kan vælge at få professionelle til det, som både slibere og lakerer for dig. Find her, hvis du blandt andet bor i Amager.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here