Der er rigtig mange danske boligejere, der vælger at facaderenovere deres hus i form af en vandskuring. Der skal ikke være nogen tvivl om, at vandskuring af hus er en meget populær og samtidig også en meget flot måde at renovere din boligs facade på.

Hvis du ønsker at få din bolig til at fremstå nyt og moderne, så er en vandskuring den helt rette og mest holdbare løsning. Der er naturligvis også mange andre metoder, der kan tages i brug i denne sammenhæng, men det ændrer dog ikke på, at langt de fleste vælger at få lavet en vandskuring af deres hus.

På denne side får du muligheden for at læse meget mere om vandskuring af hus, hvilket blandt andet også betyder, at du kan læse meget mere om priser, indhente tilbud og generelt finde en masse relevant information. Artiklen er naturligvis særligt velegnet, hvis du ønsker at vandskure dit hus.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på vandskuring

Trænger din facade til en opfriskning, så kan en vandskuring være svaret. Hvis du ønsker at få lavet en flot og holdbar vandskuring, så bør du udlicitere opgaven til en professionel murer eller et murerfirma.

Du kan nemt og enkelt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din vandskuringsopgave ved hjælp af 3byggetilbud.dk. Tilbuddene kommer fra professionelle murere fra dit nærområde, der er klar til at varetage opgaven.

Vandskuring pris – hvad koster vandskuring af hus?

Der kan desværre ikke gives noget entydigt og specifikt svar på, hvor meget, det kommer til at koste dig af få vandskuret facaden på din bolig. Du kan dog godt regne med, at prisen kommer til at befinde sig mellem cirka 300 kr. og 400 kr. pr. m2, der skal vandskures på din facade.

Du skal dog være opmærksom på, at den førnævnte pris tager udgangspunkt i, at der bliver vandskuret med en klassiske grå farve, som ligeledes også er den farve, som langt de fleste vælger. Du skal desuden også være opmærksom på, at den førnævnte pris er en pris, der er angivet eksklusiv moms.

Du kan ligeledes også forvente, at der kommer til at være udgifter til stillads og/eller lift. Hvis der er affald, der skal køres væk, så kommer det naturligvis også til at tilføje yderligere udgifter til den endelige regning. Forvent dog en pris, der lyder på 300-400 kr. pr. m2, hvis du overvejer en vandskuring af hus.

Sådan bliver dit hus vandskuret

Når dit hus skal vandskures, så får din mur påført et meget tyndt og jævnt lag af mørtel. Der bliver brugt et såkaldt stålbræt til at påføre mørtel på din facade. Det er meget vigtigt, at denne mørtel får lov til at tørre indtil den kan betragtes som værende “fingertør”.

Efter den påførte mørtel når et niveau, der kan tolkes som værende fingertørt, så er det naturligvis blevet tid til at vandskure. Denne gang skal der bruges et filtsebræt, der er blevet fugtet i vand. Det fungerer ganske enkelt ved, at brættet bliver kørt rundt i roterende bevægelser, indtil du opnår det udseende, du bedst kan lide.

Næste og sidste skridt er blot at lade mørtlen tørre. Efter cirka 2 til 3 dage vil det være muligt for dig at se det endelige og naturligvis også meget flotte resultat af din vandskuring. Det betyder også, at det faktisk ikke er helt så svært at vandskure et hus, men det er tidskrævende og det kræver ekspertise at opnå et flot resultat.

Ønsker du at gøre det selv? Husk dette!

Hvis du har taget det op til overvejelse, om du er i stand til at vandskure facaden på din bolig på egen hånd, så er der naturligvis en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Eksempelvis, så kan du roligt forvente, at du ender med at bruge cirka 4-5 kg. mørtel pr. m2, hvorfor der skal købes meget mørtel og bruges meget tid.

Ydermere, så er det ligeledes uhyre vigtigt, at både luften og muren er over fem grader temperaturmæssigt. Som du også har mulighed for at se i videoen nedenfor, så er det meget vigtigt, at du sørger for at gøre din mur våd, inden du går i gang med at vandskure den.

Slutteligt, så skal det naturligvis også nævnes, at det er meget vigtigt, at din mur både er så ren og tør som muligt, inden du går i gang med første skridt af vandskuringen af din facade. Nedenfor finder du en liste over ting, du bør gøre inden du går i gang med at vandskure dit hus:

  • Sørg for at fylde godt med mørtel i smuldrende og slidte fuger
  • Fjern nedløbsrør, ledninger og andre ting, der kan være generende for arbejdet
  • Dårlige mursten bør udskiftes med nye, inden du foretager en vandskuring
  • Hvis murstenen er glatte, så bør de sandblæses først, da pudset ellers ikke kan hænge fast

Derfor bør du vandskure dit hus

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange gode grunde til, at du skal få vandskuret dit hus. Nedenfor finder du en kort opsummering over nogle af de mest væsentlige grunde til, hvorfor du skal få vandskuret facaden på dit hus:

  1. Din facade kommer til at fremstå både ny og moderne
  2. Du skal ikke længere bekymre dig om eventuelle grimme mursten
  3. Din facade vil desuden også komme til at blive mere holdbar
  4. Vandskuring beskytter dine mursten og fuger mod vind og vejr
  5. Det er et rigtig godt alternativ til komplet facaderenovering

Få 3 tilbud på vandskuring af hus

Hvis du har bestemt dig for, at det er på tide, at du får gjort noget ved facaden på din bolig, så kan det være en rigtig god idé at få lavet en vandskuring. Du kan med fordel vælge at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på vandskuring af facaden på dit hus ved hjælp af 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk er Danmarks største udbudstjeneste indenfor håndværkerrelaterede opgaver. Du får muligheden for at sende din opgave i udbud blandt de mange tilmeldte håndværkere og virksomheder, der efterfølgende kan byde ind på din opgave – og dermed også byde mod hinanden.

Eftersom idéen med dette er, at de forskellige aktører skal byde mod hende, så bliver prisen også presset, hvilket er til din fordel. Derfor kan du også være sikker på, at du kan spare rigtig mange penge ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud på din opgave med vandskuring af dit hus.

Ydermere, så er det nemt og enkelt at benytte dig af tjenesten. Du skal blot udfylde en formular med dine kontaktinformationer og en beskrivelse af din opgave, hvorefter du kan forvente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave indenfor 24-48 timer – og en sådan formular kan du finde ved at klikke på knappen nedenfor:

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here