Man siger tit at køkkenet er det vigtigste rum i hjemmet – og det er ikke uden grund. Det er her man mødes om morgenen, og stille og roligt vågner op med en dejlig kop kaffe i hånden. Man får smurt madpakke, holder øje med tiden og skynder sig ud af døren. Det er her man igen mødes om eftermiddagen og laver lektier, fortæller om sin dag og får lidt eftermiddagshygge. Og det er her man til sidst samles til aftensmaden for at nyde dagens sidste måltid sammen.
Man opholder sig i sit køkken utroligt mange timer af dagen, og køkkenet fungerer også ofte som et alrum, hvor hele familien samles. Derfor er det vigtigt at køkkenet er funktionelt, fungerer og har de ting, som man har brug for. Og der er især to ting som er helt essentielle i det gode køkken – en lækker kaffemaskine, til alle de dejlige kopper kaffe nydes i løbet af dagen, og et “banegårds-ur” – altså et vægur, som er lige så synligt som på en travl station, så hele familien kan holde styr på tiden.

Den helt rigtige kop kaffe

Dagens første kop kaffe kan have indvirkning på resten af dagen. Hvis den er cremet, lækker og bliver nydt i en stille stund med god tid til det, er det en god indikator for, at det bliver en god dag, hvor der er tid til at nyde livets små glæder uden alt for meget kaos. Derimod vil en kop kaffe med grums i bunden og som er lidt for kold altså bare ikke sende én lige så godt ud af døren. På https://www.mokkahouse.dk/ finder du alt til den perfekte kop kaffe – lige fra de friskristede kaffebønner til en kaffemaskine og alt hvad du har brug for derimellem. Arbejdet ligger blot i at vurdere, om man er mest til en kaffebrygger eller kaffemaskine – at kredse om sin kaffe, eller få god kvalitet hurtigt og enkelt.

Væguret – både praktisk og moderne

Selvom nærmest hele befolkningen har et ur på deres telefon eller håndled, er det alligevel meget bekvemt at kigge på et vægur for at holde styr på tiden. Man kan desværre af og til have det meget hektisk om morgenen, og sådanne situationer er det rart at kunne løbe omkring i huset og holde øje med tiden blot ved at kaste et blik på sit vægur.
Oven i det ser det utroligt flot, elegant og stilet ud med et stort vægur hængende i køkkenet. Uret alene kan give et stilmæssigt udtryk, men det kan også sætte prikken over i’et og fuldende et look. Følg linket her og du vil finde de unikke, stilrene vægure fra den danske designer Arne Jacobsen.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here