Sovesofaer har aldrig været mere populære end de er i øjeblikket, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at der er flere og flere danskere, der begynder at få øjnene op for de mange muligheder som en sovesofa byder på. Der er mange gode grunde til, at flere og flere danskere begynder at finde interesse for købet af en sovesofa, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at der er tale om et såkaldt multifunktionelt møbel, der kan bruges til mere end blot én ting; den kan nemlig bruges som værende både en sofa og en soveplads.

Det har dog også betydet, at der er kommet flere og flere sovesofaer til det danske marked i løbet af de seneste mange år. Det skyldes naturligvis, at efterspørgslen er steget og flere og flere danskere har fået interesse for, at investere i sovesofaer. Eksempelvis er der mange, der bruger dem til børneværelset, så møblet både kan bruges til at sove på om natten, men også giver rammerne for f.eks. at have et sted at se TV eller spille PlayStation fra om dagen – og det må bestemt siges at være praktisk på et mindre børneværelse, hvor der ikke er plads til begge dele.

Selvom det i høj grad er i tilfælde som ovenstående, at folk vælger at benytte sig af en sovesofa, så er det slet ikke de eneste sammenhænge, hvor det er aktuelt. Der laves et væld af forskellige sovesofaer, der har et design, der betyder, at den sagtens kan bruges som den primære sofa i stuen. En sådan løsning giver dog også muligheden for en ekstra soveplads til overnattende gæster, hvilket blot understreger, at der bestemt er tale om et multifunktionelt møbel, der kan tjene mange formål på én gang, selvom den er udformet som værende en ganske almindelig og moderne sofa til stuen.

Zeal – 70 cm. x 200 cm.

Zeal er en meget praktisk og billig sovesofa, der kan bruges i samtlige lokaler i hjemmet, hvilket tæller både stuen, børneværelset eller et helt tredje sted. Det er en sovesofa, der er særligt ideel for dig, der ikke har synderligt meget plads at gøre godt med, men samtidig er der også tale om en model, der kan betragtes som værende en veldesignet sovesofa, der også giver dig en rigtig god søvnoplevelse. Derfor er der selvfølgelig også tale om en model, der både kan dække dit sofa-behov og dit senge-behov, mens den samtidig fylder mindre end både en regulær sofa og en traditionelt seng.

Zeal sovesofa

Se flere billeder og informationer af Zeal.

Ydermere, så er Zeal også udstyret med pocket-fjedre, der formålet med denne sove sofa er, at det skal være et møbel, der formår at være både en sofa og en seng til fulde – og ikke blot en halv sofa og en halv seng, som det er tilfældet med mange andre modeller. Fjedrene betyder, at du kommer til at sove i en komfortabel seng og samtidig kan benytte sofaen til dagligt, da det er de samme fjedre, der bruges i regulære senge. Pocket-fjedrene kan tilpasse sig din vægt og din liggeposition, så du dermed får en sund og personligt tilpasset nattesøvn – nat efter nat.

Det skal naturligvis også nævnes, at der er tale om en sovesofa, der er designet og fremstillet af det danske firm, Innovation, der af flere omgange har vundet international hæder og anerkendelse for deres mange forskellige møbler. Derfor er der selvfølgelig også tale om en sovesofa, der kan bryste sig af et moderne og lækkert design, der får den til at passe ind i ethvert dansk hjem. Slutteligt, så skal du naturligvis heller ikke være i tvivl om at Innovation Living og en sovesofa som Zeal altid har været garant med særdeles høj kvalitet og dermed også en lang holdbarhed.

Recast – 140 cm. x 200 cm.

Recast er – uden tvivl – det ideelle valg for dit vedkommende, hvis du er på jagt efter en sovesofa, der kan bryste sig af at have stilfuldt udseende og være en veldesignet model i både udfoldet og opslået tilstand. Recast er en dansk model, der er designet af det danske brand, Innovation Living, der er kendt i store dele af verden for deres prisvindende design. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en sovesofa, der kan bryste sig af en uhyre høj kvalitet, hvorfor du heller ikke skal frygte for dens evne til at være hverken seng eller sofa.

Recast sovesofa

Se flere billeder og informationer af Recast.

Med andre ord, så er der tale om en sovesofa, der faktisk bedst vil kunne beskrives som det ultimative funktionelle møbel, da det er en særdeles flot sofa, der er behagelig at sidde i, men samtidig er der også tale om en sovesofa, der er udstyret med pocket-fjedre, der tilpasser sig efter din vægt og din liggeposition, hvilket er ensbetydende med, at du er garanteret at få en sund og behagelig liggeposition natten over. Derfor er Recast også en sovesofa, der sagtens kan bruges som din primære seng, da du sagtens kan sove på den nat efter nat, da komforten er på niveau med en regulær seng.

Det skal naturligvis også nævnes, at denne sovesofa er nem, hurtig og praktisk at folde ud og sammen igen, hvorfor du ikke skal frygte, at du kommer til at blive besværet af dette. Samtidig er du også garanteret, at Recast vil kunne give dig en optimalt udnyttelse af din plads, uden nogensinde at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din søvn. Når sovesofaen er foldet ud måler den 140 cm. i bredden og 200 cm. i længden, hvorfor du bestemt har plads nok om natten – og der er endda plads nok til to personer, hvis ikke man har noget problem med at sove tæt.

Fiftynine – 115 cm. x 210 cm.

Fiftynine er en sovesofa, der har et anderledes, men dog moderne og meget elegant design, der kan skabe spil i langt de fleste danske hjem, hvorfor det – uden tvivl – er en sovesofa, der kommer til at stå ud fra den øvrige indretning, hvilket lige netop er dét, der har været hele idéen bag designet af Fiftynine fra Innovation. Det er dog også en model, der formår at kombinere er både unikt og smukt design med materialer af særdeles høj kvalitet, hvorfor du også kan være sikker på at kvaliteten af denne sovesofa er helt i top. Denne model kan også fås som sovesofa med chaiselong.

Fiftynine sovesofa fra Innovation i Danmark

Se flere billeder og informationer af Fiftynine.

Fiftynine er faktisk et resultat af et samarbejde mellem selve ledelse og deres udviklingsafdeling, hvor der særligt har været fokus på at skabe en sovesofa, hvor der er blevet satset 100% på de danske dyder og på det skandinavisk design, der i høj grad er kendt for at have en meget elegant og minimalistisk fremtoning, hvilket bestemt også må siges at være tilfældet ved Fiftynine fra Innovation. Derfor kan du med garanti også få en sovesofa som Fiftynine til at passe ind i din bolig, uanset om du foretrækker den basale model eller derimod modellen, der er udformet som chaiselong sovesofa.

Har du planer om at sove på din kommende sovesofa til dagligt, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge en model, der er udstyret med komfortable posefjedre og lækkert stof – og det er Fiftynine naturligvis. Derfor er det også den perfekte løsning for, der leder efter en sovesofa, hvor søvnoplevelsen er på højde med den, du får i en regulær seng, og hvor der ikke er gået på kompromis med selve udseendet af sofaen. Det er desuden også særdeles nemt og hurtigt for dig at slå sofaen ud og folde den sammen igen.

Clubber – 115 cm. x 210 cm.

Clubber er en meget elegant sovesofa, der er fremstillet af de bedst tænkelige materialer og som ligeledes også har et moderne design, der gør, at den passer ind i ethvert dansk hjem. Ydermere, så er sovesofaens design meget sofistikeret, hvilket bl.a. understreges af det faktum, at der er mulighed for at tilkøbe armlæn i valnød, som det vises på billedet. Clubber kan desuden bryste sig af, at være intet mindre end 115 cm. bred, hvorfor der naturligvis også er tale om en sovesofa, der egner sig ganske udmærket til to personer eller til overnattende gæster – sover du alene, så er der blot god plads.

Designer Clubber sovesofa

Se flere billeder og informationer af Clubber.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du sover godt i en sovesofa, da halvdelen af dens funktion ellers er væk. Derfor kan du også være sikker på, at en sovesofa som Clubber giver dig en uovertruffen søvnoplevelse, der sagtens kan sidestilles med at sove i en ganske almindelig seng. Ikke nok med det, så er den også komfortabelt at sidde i, når den er foldet op som sofa. Denne sovesofa kommer endda med en lang række pocket-fjedre i stedet for en skumkerne, hvilket i høj grad er dét, der har været med til at give sovesofaerne et blakket ry i forbindelse med det sengemæssige aspekt.

Der skal naturligvis heller ikke lægges skjul på, at der bestemt må siges at være tale om en særdeles flot og elegant sovesofa, der vil passe ind i enhver stue. Det er én af de mange sovesofaer fra Innovation, der bærer præg af den seneste udvikling inden for sovesofaer, der muliggør brugen af dem som primære sofaer, da deres designs læner sig meget op ad regulære sofaer, hvorfor du ikke skal være bange for, at en sovesofa som Clubber ødelægger den øvrige indretning i stuen – tværtimod. Clubber er én af de smukkeste sovesofaer på markedet og har et design, der med garanti også appellerer til dig.

Long Horn – 140 cm. x 210 cm.

Long Horn af en formidabel sovesofa fra det danske Innovation, der bestemt må siges at skille sig ud fra mængden. Det gør den blandt andet ved at være en sovesofa chaiselong, der kan give dig en liggekomfort, der er i en klasse for sig, når det kommer til sovesofaer, hvilket også er ensbetydende med, at du ikke kommer til at opleve en komfort, der nærmer sig denne sovesofa – og det er naturligvis noget, der gør sig gældende i forbindelse med både brugen af Long Horn som sofa, men bestemt også som seng, hvorfor den sagtens kan bruges som både primær sofa og primær seng.

Long Horn designer sovesofa af Per Weiss

Se flere billeder og informationer af Long Horn.

I og med, at Innovation har valgt at udstyre deres smukke Long Horn-sovesofa med en stor mængde Excess Pocket Springs, så vil du få en komfort og støtte, der er meget ens med den, du ville få i en helt almindelig seng, hvorfor din søvn dermed vil være lige så god og dyb, når du sover på en Long Horn-sovesofa sammenlignet med en regulær seng. Du skal naturligvis være opmærksom på, at en sovesofa per definition er en kende hårdere end en almindelig seng, da den ellers vil slides særdeles hurtigt som følge af, at der der lægges meget vægt på ét område, når man sidder på den.

Sovesofaen er designet af Per Weiss fra Innovation tilbage i 2008, men modellen produceres stadig den dag i dag, eftersom der er tale om en særdeles populær og eftertragtet sovesofa fra det danske Innovation Living. Idéen med dette møbel har været at skabe en sovesofa, der fungerer som et lounge-møbel, hvor du med stolen i samme serie kan skabe en yderst funktionel sofa til stuen. Når Long Horn er foldet ud, så har den oven i købet en bredde, der lyder på hele 140 cm., hvorfor der – uden problemer – sagtens vil kunne sove to personer på Long Horn-sovesofaen fra Innovation, når den er foldet ud.

Derfor køber folk en sovesofa

Der skal ikke være nogen tvivl om, at sovesofaer altid har været meget fremme, men dog aldrig i samme grad som det er aktuelt den dag i dag. Det skyldes i høj grad, at de mange sovesofaer har et design, der kan sidestille dem med moderne sofaer til hjemmet. Det handler dog i lige så høj grad om, at langt de fleste ser det som værende ideelt at have et multifunktionelt møbel, der harmonerer med deres behov og med tidens indretningstrends. Nedenfor kan du se en lang række årsager til, at folk vælger at investere i en sovesofa til fordel for enten en traditionel sofa eller derimod en almindelig seng.

Ekstra sovepladser

Én af de helt særlige fordele forbundet med købet af en sovesofa er, at det giver dig et par ekstra sovepladser på en både moderne og pladsbesparende måde. Det er altid godt at have ekstra sovepladser, hvis det skulle hænde, at der kommer gæster langvejs fra, hvis du holder fest og der er behov for, at et par stykker bliver og overnatter eller noget helt tredje.

Ideelt til steder med pladsmangel

Hvis du er bosat i en mindre lejlighed, hvor du ønsker at kunne have både en sove og en seng, hvad er så mere ideelt end at have en sovesofa, der på bedste vis kombinerer begge dele. Det er et formidabelt møbel, der er perfekt for dig, der ønsker at udnytte kvadratmeterne på bedst mulig vis.

Høj funktionalitet og komfort

En anden fordel forbundet med en sovesofa er, at du få et møbel med høj funktionalitet og komfort for pengene. Funktionaliteten er naturligvis et særligt plus, da møblet kan gå fra sofa til seng på meget hurtig vis. Ydermere, så er en sovesofa af høj kvalitet oftest også garant med en høj komfort, der kan sidestilles med komforten, der gives af almindelige senge.

Priseffektivt møbel

Der findes rigtig mange forskellige former for sovesofaer på det danske marked, der er ekstraordinært gode til prisen. Hvis du formår at finde sådanne sovesofaer, så er du garanteret, at der er tale om et godt køb. Du kan med fordel vælge at se nærmere på en sovesofa fra det danske brand, Innovation Living, der fremstiller sovesofaer af særdeles høj kvalitet.

Smart til opbevaring

Sørger du for at købe en god sovesofa, så er du samtidig også garanteret, at du får endnu et møbel, der kommer med en opbevaringsmulighed. De fleste sovesofaer kommer med én eller flere former for opbevaring, hvorfor du f.eks. har rum til opbevaring af dyner, puder, sengetøj og andet. Har du brug for ekstra opbevaringsplads i en mindre lejlighed, så er en sovesofa et godt køb.

Sådan køber du den bedste sovesofa

Hvis du har intentioner om at skulle investere i en ny sovesofa til stuen, til børneværelset eller et helt tredje sted i huset, så skal der ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange forskellige ting, du skal sørge for at tage op til overvejelse, inden du kan købe en ideel sovesofa. Nedenfor kan du finde en række forskellige faktorer, du bør sørge for at tage op til overvejelse, inden du køber en sovesofa, så du dermed også er sikker på, at du ender med at investere i en sovesofa, der reelt set stemmer godt overens med dine forskellige krav og præferencer.

Hvad er dit behov?

Noget af det første, du skal gøre i forbindelse med købet af en sovesofa er, at fastslå dine behov. Hvad skal den bruges til? Skal den stå i stuen og dermed også have et appellerende design, der passer til den øvrige indretning? Skal den bruges som seng til hverdag, da det dermed vil være værd at investere i en model med pocket-fjedre? Vær meget specifik og klar omkring dine behov og præferencer.

Har du et budget?

Medmindre du har ubegrænsede økonomiske midler (eller i hvert fald meget tæt på), så er der en god sandsynlighed for, at du også har nogle økonomiske begrænsninger, der har indflydelse på købet af din sovesofa. Derfor skal du også finde ud af, hvad dit budget er, og i denne forbindelse er det værd at huske på at de billige modeller i 9 ud af 10 tilfælde er af dårlig kvalitet.

Skal du sove på den til dagligt?

Hvis du er på jagt efter en sovesofa, du kan sove på til dagligt, hvilket betyder, at den også skal bruges lige så meget som seng som til sofa, så er det vigtigt, at vælge en model, der kan give dig en god komfort. I denne forbindelse er det værd at vælge en model med posefjedre (kaldes også for pocket-fjedre), der sikrer dig en lige så høj komfort som en regulær seng.

Hvad med udseendet?

Selvom udseendet ikke bør være det afgørende aspekt af dit sovesofakøb, så er det dog ikke ensbetydende med, at det ikke spiller nogen rolle. Det er derfor også en god idé at have en række præferencer i forhold til farver, type, stil osv. Du bør vælge en sovesofa, der stemmer godt overens med den øvrige indretning i din bolig og særligt i det lokale som sovesofaen skal stå i. Du bliver gladere for din sovesofa, hvis den reelt set har et udseende, du er glad for.

Vær varsom med de billige tilbud

Det kan naturligvis virke appellerende at benytte sig af et godt sovesofa tilbud, hvis man har intentioner om at investere i en ny sovesofa, der kan bruges i stuen, på børneværelset eller måske som et multifunktionelt møbel i en mindre lejlighed. Uanset hvad formålet med købet er, så er det særdeles vigtigt, at du sørger for at være varsom med valget af din sovesofa, da en billig model også vil bære præg af dårlige materialer, en lav komfort og dermed også en søvnoplevelse, der bestemt ikke er værd at skrive hjem om.

Du vil opleve, at du ofte har mulighed for at købe billige sovesofaer hos både webshops og fysisk butikker, men selvom det kan virke appellerende, at købe en sovesofa for 1.500 kr., så rådes du på kraftigste vis til at undlade dette. Ved at vælge en sovesofa fra et brand som eksempelvis det danske Innovation, der er kendt for deres høje kvalitet og deres evne til at fremstille sovesofaer, der giver samme komfort som en reel seng, så er du ikke blot garanteret, at du får en god nattesøvn, når du sover på sovesofaen, men du er også sikret, at den har en lang levetid.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke er tilladt at spare penge, når man skal købe en ny sovesofa, men det er dog vigtigt, at du sørger for nærstudere din sovesofa inden et eventuelt køb – og hvis du så kan spare penge ved at handle hos en anden forhandler end først tiltænkt, så er det blot en bonus.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here