Hvis du har et ønske om, at udnytte pladsen i dit soveværelse på mest optimal vis, så er en seng med opbevaring uundværlig – særligt hvis du har et ønske om et ryddeligt soveværelse, hvor alt er gemt væk. Der er mulighed for at finde mange forskellige former for senge med opbevaring, hvilket inkluderer forskellige former for opbevaring såsom skuffer, hylder eller en kombination af begge dele. Med en funktionel seng med god plads til opbevaring af diverse objekter, så bliver det en smal sag at opbevare f.eks. sengetæpper, rent sengetøj, ekstra dyner og puder eller noget helt fjerde under din seng.

Der er mange, der fravælger denne type af senge, fordi de ganske enkelt er bange for, at sengen dermed ikke har et visuelt appellerende look. Det er en skam, for der findes mange gode eksempler på senge, der kan bryste sig, at have forskellige former for opbevaring og oven i købet også have et sublimt udseende. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke være bange for, at du ikke har mulighed for at finde en seng med opbevaring, der appellerer til dig. De kommer i mange forskellige varianter, hvilket ikke både gør sig gældende i forhold til udseendet, men også i forhold til det komfort- og støttemæssige niveau, du får af selve sengen.

Ejer du allerede en seng, du er rigtig glad for, så kan alternativet være, at investere i en en sengeramme med opbevaring eller et sengestel med opbevaring. På denne måde skal du blot udskifte selve stellet på din seng, mens madrasserne kan bibeholdes. Der findes mange forskellige sengerammer med opbevaring (det er reelt set det samme som sengestel med opbevaring), hvorfor du med garanti også kan finde én eller flere, der er noget for dig. På trods af, at du måske får den modsatte opfattelse, så kan der faktisk findes plads til rigtig megen opbevaring under seng, hvis blot du sørger for at udnytte pladsen optimalt.

Hvis du leder efter en seng med opbevaring, men er relativt på bar bund med, hvor du skal lede og hvad du helt konkret skal lede efter, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal læse med i denne artikel, hvor du har mulighed for at finde en længere række af gode eksempler på senge, der kommer med én eller flere forskellige former for opbevaring. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du med garanti vil kunne finde frem til en seng nedenfor, der appellerer til dig, hvad end du leder efter noget meget konkret eller du derimod har relativt frie tøjler i forhold til valget af din kommende seng.

Messina

Messina er en moderne serie af senge, der kan bryste sig af en sublim kvalitet. Der er tale om et meget minimalistisk og gennemført design, der harmonerer rigtig godt med den skandinaviske designfilosofi om, at der skal være fokus på minimalisme og renhed i designet. Det er en seng, der er både smuk og praktisk på samme tid, da du let kan finde plads til opbevaring af en lang række forskellige objekter under sengen. Derfor skal der heller ikke lægges skjul på, at der er tale om en seng, der vil se rigtig godt ud i ethvert soveværelse, uanset størrelse og øvrig indretning.

Messina seng med rulle-skuffer

Se flere billeder og informationer af Messina.

Ved denne model får du en sengeramme, der er blevet fremstillet i lækkert, lyst fyrretræ, hvilket naturligvis er med til at give den en lækker finish samtidig med, at den er fremstillet i et stærkt materiale, der sikrer dig en meget lang holdbarhed. Det er en seng, der byder på et minimalistisk og gennemført design, hvilket er med til at skabe et produkt, der ikke blot er uhyre smukt, men samtidig også utrolig praktisk, da der er nem og ubesværet adgang til opbevaringspladsen under sengen. Det lyse fyrretræ står desuden i kontrast til mange farver og materialer, hvorfor senge – som sagt – passer ind overalt.

Messina er en sengeramme, der kan bruges sammen med en lang række forskellige typer af madrasser. Derfor er dette også et oplagt valg for dig, der allerede har en seng, der udgøres af en række madrasser, du ønsker at beholde. Selve sengerammen har en højde, der lyder på 45 cm. og kan købes i flere forskellige varianter (kernebøg, fyr med olie eller hvid fyr), hvorefter det er dine madrasser, der kommer til at definere, hvor højt, du ender med at ligge. Messina passer naturligvis sammen med et bredt spektrum af forskellige madrastyper, hvorfor den med garanti også kan bruges til at skabe en komfortabel seng for dit vedkommende.

CPH by BN

CPH by BN er ikke blot en særdeles komfortabel og behagelig kontinentalseng, der samtidig også kan bryste sig af at være praktisk. Det skyldes, at der har været fokus på at forene både komfort, funktionalitet og naturligvis også et praktisk aspekt – og det er også derfor, der er blevet installeret skuffer som en intern del af sengen. Det er en seng, der appellerer til dig, der har mangel på plads i soveværelset og har et ønske om at kunne udnytte pladsen på bedst tænkelig vis. Der er blevet installeret en række skuffer i sengens bund, hvilket naturligvis giver dig muligheden for ekstra opbevaring, hvilket kan være lige netop dét, der giver dig den sidste nødvendige plads til opbevaring.

CPH by BN sengeramme med opbevaring

Se flere billeder og informationer af CPH by BN.

Selve opbygningen af sengen er naturligvis end med opbygningen af andre kontinentalsenge, da den også er bestående af tre madraslag. Nederst finder du en boxmadras, der skaber en form for platform for sengen, mens det midterste lag naturligvis er en springmadras, der står for den primære del af den komfort, du kommer til at opleve. Springmadrassen er inddelt i hele fem komfortzoner, der sikrer optimal støtte, mens der omkring pocketfjedrene findes et lag af High Resilient-skum, der er en videreudvikling af almindeligt skum. Det øverste madraslag er selvfølgelig en topmadras, der medfølger som en del af prisen – du får sågar muligheden for at vælge mellem to forskellige typer af topmadrasser; Memory K60 med en kerne af Memory Foam og Latex Prestige med en kerne af Latex.

Vælger du at investere i en kontinentalseng som CPH by BN, så får du ikke blot en flot og indbydende seng, der har et moderne og elegant udseende, der passer ind i ethvert soveværelse. Sengen udstråler hvile, ro og god plads, hvorfor der bestemt er tale om en seng, du har lyst til at sove i. Den tillader dig ligeledes at vågne frisk, veludhvilet og veltilpas hver morgen, da der er tale om en særdeles komfortabel seng, der er bestående af tre komfortable og behagelige madraslag. De tre madraslag er naturligvis med til at sikre, at CPH by BN tilpasser sig din krop og din søvn.

Karlsson

Karlsson er en særdeles flot og moderne sengeramme, der er blevet udarbejdet i massivt bøgetræ, der er med til at sikre dig, at der er tale om et langtidsholdbart og robust møbel. Bøgetræet er behandlet med olie fra fabrikanten, hvilket blandt andet er med til at sørge for beskyttelse af overfladen, mens olielakeringen samtidig også er med til at fremhæve træets smukke udseende og gør sengerammen indbydende. Det er stilren løsning, der har et meget simplificeret design og naturligt udseende, hvorfor Karlsson med garanti vil pryde dit soveværelse på absolut bedste vis, uanset hvordan din øvrige indretning er og hvad den byder på.

Karlsson sengeramme med opbevaring under sengen

Se flere billeder og informationer af Karlsson.

Karlsson er en sengeramme, der findes i samtlige størrelser, men det skal naturligvis gøres klart, at der er tale om en løsning, hvor der hverken medfølger madrasser eller sengeborde. Derfor er det også en oplagt løsning for dig, der enten foretrækker at kunne skræddersy din egen seng ved selv at vælge dine forskellige madrasser. Det er dog også en glimrende løsning for dig, der allerede har en sammensætning af madrasser, du er særdeles glad for. Som nævnt, så er der tale om en sengeramme, der er mulighed for at finde i en lang række størrelser, hvorfor den selvfølgelig også kan fås i en størrelse, der passer til dig.

Der er tale om en sengeramme, hvor der er god plads til opbevaring under sengen. Du kan med fordel tilkøbe skuffer, som du kan rulle ind under sengen. Alternativt kan du dog også vælge blot at bruge pladsen under sengen til opbevaring af diverse objekter, men der skal ikke være nogen tvivl om, at den mest hensigtsmæssige og samtidig også pæneste løsning vil være, at investere i en række skuffer, du kan rulle ind under sengen. Det anbefales naturligvis at vælge et sæt skuffer, der harmonerer designmæssigt med selve sengerammen, men det bør dog bestemt ikke være en umulig opgave.

Kaagaard

Hvis du har planer om at investere i en ny sengeramme, men ikke ønsker at investere synderligt mange penge i den kommende sengeramme, uden at være bange for, at kvaliteten er begrænset eller designet er noget, du bliver træt af, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Kaagaard er det helt rette valg for dit vedkommende. Der er tale om en sengeramme, der har et meget moderne og minimalistisk design, da der er tale om en ramme, der blot er fremstillet i hvidt træ – derfor skal du selvfølgelig heller ikke være i tvivl om, at der er tale om en sengeramme, der byder på et meget stilrent design.

Kaagaard dansk sengeramme med rulleskuffer

Se flere billeder og informationer af Kaagaard.

Der er mulighed for at købe Kaagaard i flere forskellige størrelser. Du har mulighed for at købe denne lækre og meget stilrene sengeramme i både 180 cm. i bredden og 140 cm. i bredden, mens begge varianter har en længde, der lyder på 200 cm. Det er naturligvis også ensbetydende med, at der er tale om en løsning, der hovedsageligt appellerer til dig, der har enten en dobbeltseng eller en trekvartseng. Selve sengerammen bliver leveret i et hvidt design, der harmonerer særdeles godt med de monterede stålben og selvfølgelig også den øvrige indretning i dit soveværelset – uanset hvordan du er indrettet.

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at Kaagaard er en sengeramme, der særligt appellerer til dig, der ønsker en løsning af høj kvalitet til en lav pris. Den passer dog også særdeles godt til dig, der leder efter en løsning, der giver dig muligheden for at opbevare diverse objekter under din seng, da der er god plads til at opbevarer f.eks. skuffer under din seng, så du kan bruge dem til at opbevare alt lige fra rent sengetøj til alt dét, du ikke kan finde plads til andre steder i soveværelset – og det er én af de overvejende årsager til, at mange vælger Kaagaard.

Derfor er senge med opbevaring en god løsning

Der er naturligvis mange gode grunde til, at det godt kan betale sig for dig at investere i en seng med opbevaring. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at du får muligheden for at udnytte pladsen i dit soveværelse på særdeles optimal og effektiv vis, uanset om du har god plads i dit soveværelse, men dog meget lidt plads til opbevaring eller du derimod blot har et lille soveværelse, børneværelse eller lignende, hvorfor der er behov for, at du udnytter pladsen. Der findes mange gode grunde til det, men det handler i særdeles om den forøgede opbevaring.

Der findes rigtig mange forskellige typer af senge med opbevaring, hvilket også er ensbetydende med, at du sagtens kan finde en dobbeltseng med opbevaring, hvor selve opbevaringen er bestående af skuffer, der kan skubbes ind under sengen, så alt er gemt væk. På den anden side, så er der samtidig også mulighed for at finde mindre senge, der er blevet udstyret med en anden form for opbevaring, hvilket f.eks. kunne være hylder, borde ved siden af sengen eller noget helt tredje. Opbevaring kan være mange ting, men der skal ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste foretrækker skuffer, da du dermed kan gemme de forskellige ting væk, du skal have opbevaret.

Overvej en sengeramme med opbevaring

I stedet for at investere i en komplet seng med opbevaring, så kan du i stedet vælge at se nærmere på de mange forskellige typer af sengerammer, der kan findes på det danske marked. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at mange af disse sengerammer også kommer med en form for opbevaring, der giver dig mulighed for at opbevare alt lige fra sengetøj til alt det, du ikke har mulighed for at opbevare andre steder – eller måske ikke gider at have stående fremme i dit soveværelse. Det er dog ikke den eneste grund til, at du bør vælge en sengeramme med en form for indbygget opbevaring.

Det handler dog i lige så høj grad om, at en sengeramme faktisk giver dig muligheden for at definere og bygge din egen seng, da du selvfølgelig selv kan vælge en sengeramme (der er også mange, der kender det som værende et sengestel), der stemmer godt overens med de krav, du har i forhold til f.eks. størrelse, design, materialer og meget andet. Ikke nok med det, så er det samtidig også op til dig selv at vælge lige netop dén eller de madrasser, du ønsker at benytte dig af til din seng. Madrasserne kommer selvfølgelig til at danne fundamentet for lige netop dén seng, du altid har ønsket dig.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here