Er dit barn 2-3 år gammel, som du er på udkig efter en ny seng til, så skal du kigge efter en juniorseng. Men hvad er en juniorseng egentlig? En juniorseng er en mindre udgave af en voksenseng, som måler ca. 140 cm. i længden. Juniorsenge fås i et utal af varianter med forskellige temaer og i forskellige prisklasser, så der burde kunne findes en perfekt seng til netop dit barn.

Fordelene ved en juniorseng

Der findes mange fordele ved at vælge en juniorseng frem for en almindelig enkeltmandsseng til dit barn. Vi giver et par eksempler på de væsentligste fordele der er ved at købe en juniorseng til dit barn.

Mere plads på børneværelset

Det gode ved en juniorseng er, at den ikke fylder så meget på børneværelset, som en voksenseng gør. Dette giver mere plads på børneværelset til andre ting. Denne ekstra plads kan eksempelvis udnyttes til mere legetøj og opbevaringsløsninger.

Mulighed for opbevaring

Mange juniorsenge fås faktisk med opbevaringsrum under sengen. Det vil sige, at du med en juniorseng kan minimere rod på børneværelset og nemt og hurtigt kan gemme ting væk under sengen. I opbevaringsrummet under sengen har du eksempelvis mulighed for at gemme ekstra puder, dyner eller bamser væk ved sengetid eller ved besøg.

Fordelagtige sidepaneler

De fleste juniorsenge er i dag udstyret med sidepaneler. Disse sidepaneler viser sig at være meget fordelagtige for både barnet og forældrenes søvn. De kan nemlig sove trygt om natten med roen om, at barnet ikke falder ud af sengen.

Elsket design

Designvarianter af juniorsenge er overvældende. Her fås alt fra rolige ensfarvede senge til senge med motiver af børnenes favoritkarakterer fra tegne- eller animationsfilm. Eksempler som kan nævnes er Disneyfilmene; Frost og Biler. Hertil fås senge med gennemgående Frost- eller Biler-tema, som helt sikkert vækker glæde hos børn, der er fans af disse Disneyfilm.

Derudover fås også juniorsenge formet som eksempelvis en bil, et skib eller en eventyrkane.

Du finder en masse varianter af juniorsenge, der skaber eventyrrammer for dit barns nattesøvn her.

Den perfekte seng at sende dit barn til drømmeland i

Hvis dit barn, som så mange andre børn, er beundre af en bestemt farve eller tegnefilm, så er det altid et hit at indrette børneværelset efter det. Kombiner favoritdesignet med sikkerhed og komfort, og så har du opskriften på den perfekte juniorseng.

Husk, at hvis juniorsengen og børneværelset er indbydende for barnet, gør det aftenputningen nemmere for dig. Hvorfor skulle dit barn ikke have lyst til at putte sammen med han eller hendes favoritkarakter og drømme sig med i favorittegnefilmen om natten?

 

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here