Lamelbunde kan tjene flere forskellige formål i en seng, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at den skal bruges til at kunne absorbere størstedelen af den belastning og vægt, som din seng bliver udsat for, når du sover i den. I og med, at din lamelbund er i stand til at absorbere noget af den belastning og vægt, der pålægges sengen, så er det faktisk også ensbetydende med, at en god lamelbund vil være med til at forlænge levetiden af dine madrasser og samtidig også den samlede komfort, du kommer til at opleve i sengen.

Der er faktisk større forskel på de forskellige lamelbunde end, hvad de fleste er klar over. Der er mange, der af den opfattelse, at en lamelbund blot er en lamelbund og der dermed heller ikke er nogen forskel på de mange forskellige lameller, der er mulighed for at finde på det danske marked. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det ikke forholder sig således, da der er stor forskel på de mange forskellige lamelbunde, da nogle af dem er mere givende end andre, nogle af dem kommer med en faste lameller, mens andre kommer med indstillelige lameller, der også kan bruges til elevationssenge.

Derfor er det også særdeles vigtigt, at du fokuserer på at finde frem til en lamelbund, der reelt set stemmer overens med dine krav og præferencer. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange forskellige lamelbunde at vælge mellem, så derfor skal du naturligvis heller ikke være bange for, at du ikke har mulighed for at finde frem til lige netop de lameller til seng, der er de bedste for dit vedkommende. Du skal dog være forberedt på, at der er mange forskellige modeller at vælge mellem, så derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge med den største omhu.

Lamelbund – Lamelramme 140 x 200 cm.

Den første lamelbund er en meget simpel, men dog samtidig robust én af slagsen. Denne form for lamelbund kaldes ofte også for en lamelramme, da alle lameller sidder i en fast ramme, som derfor blot skal monteres på sengen. Du skal naturligvis være opmærksom på, at der er tale om en model, der måler 140 cm. i bredden og 200 cm. i længden, hvilket også er ensbetydende med, at den passer til sådanne senge. Den bliver leveret usamlet, så derfor skal du selv sørge for at samle den, når du modtager den og efterfølgende sørge for, at den monteres på din seng.

Lamelramme 140x200 cm.

Se flere billeder og informationer af lamelrammen.

Selve lamelleren er blevet fremstillet af massivt birketræ. Der er tale om en stålramme med 13 birkelameller, hvorfor du også kan være sikker på, at både lameller og ramme er af absolut højeste kvalitet. Selve træet et lyst og hele produktet har en højde, der lyder på 4,50 cm. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det bestemt må siges at være en lamelbund, der er i stand til at give dig en god affjedring og støtte, så du får bedre forudsætninger for at nyde komforten af dine forskellige madrasser, uanset om du sover i en seng med én eller flere madrasser.

Lamelbund – 200×180 cm.

Her er der tale om en helt klassisk lamelbund, de blot er bestående af en række lameller, der er fremstillet af massivt træ og efterfølgende er blevet sat sammen. Det skal naturligvis også nævnes, at denne lamelbund har en størrelse, der lyder på 200 cm. x 180 cm., hvilket er en meget klassisk størrelse, eftersom langt de fleste dobbeltsenge måler 180 cm. i bredden og 200 cm. i længden. Derfor er dette naturligvis også en meget passende lamelbund for dig, der ejer en dobbeltseng i den førnævnte størrelse og er på jagt efter en række nye lameller til din seng.

Lamelbund 180x200 cm.

Se flere billeder og informationer af lamelbunden.

Der er mange gode grunde til, at skulle investere i en række nye lameller til din seng; det kan være, at nogle af de gamle lameller er gået i stykket, men det kan samtidig også være, at din nuværende lamelbund ikke giver tilstrækkelig affjedring og støtte. Uanset hvad grundlaget er, så skal der ikke være nogen tvivl om, at en lamelbund som denne er et oplagt bud på en lamelbund, der kan give tilfredsstillende affjedring og støtte. Selve lamellerne har en højde, der lyder på 1,50 cm., hvorfor du end ikke vil bemærke på højden af din seng, at de er til stede.

Flexa Hit lameller

Hvis dit barn sover i en seng fra sengeproducenten Flexa, så kan der naturligvis forekomme et tidspunkt, hvor der er behov for et par nye lameller – måske fordi de gamle f.eks. har stået model til en kende for meget hoppen i sengen el.lign. I dette tilfælde er der tale om en lamelbund er særdeles høj kvalitet, der passer perfekt til Thuka Trendy- og Hit-senge fra Flexa, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at denne lamelbund er skræddersyet til lige netop disse senge, da de begge har mål, der lyder på 90 cm. i bredden x 200 cm. i længden.

Flexa Hit lameller

Se flere billeder og informationer af Flexa Hit lamellerne.

Selve lamelbunden skal naturligvis placeres inde i selve sengen. Det er en lamelbund, der er i stand til at støtte madrassen, så den ikke glider ned, hvilket er en fordel, hvis dit barn f.eks. ligger en kende uroligt om natten. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at træet er massivt og er blevet overfladebehandlet med en miljøvenlig overfladebehandling, der ikke indeholder farlige indholdsstoffer. Træet der er blevet brugt til at fremstille de forskellige lameller er fyrretræ af den absolut bedste kvalitet, hvilket både er med til at sikre en rigtig god holdbarhed og ligeledes også en lang levetid.

Mavis Lameller 90×200 cm.

Sengelameller kan fås i en lang række forskellige størrelser, materialer og kvaliteter. Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at investere i en række lameller til din seng, der ikke blot byder på en kvalitet, men samtidig også både en holdbarhed og en levetid, der er udover det sædvanlige, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du ser nærmere på denne lamelbund, der kommer fra Mavis. Mavis er kendt for at fremstille senge af rigtig høj kvalitet og det er naturligvis også noget, der gør sig gældende i forhold til disse lameller fra Mavis.

Marvis lameller 90x200 cm.

Se flere billeder og informationer af Marvis lameller.

Lamelbunden bliver leveret samlet, hvorfor den blot skal foldes ud og derefter skal den lægges på sengen, hvorefter du har mulighed for at lægge en madras ovenpå lamellerne. Selve lamellerne er naturligvis fremstillet af træ af den absolut bedste kvalitet, hvilket også er ensbetydende med, at de både er særdeles modstandsdygtige og samtidig også kan give dig den helt rette mængde af affjedring og støtte. Lamelbunden er lavet til senge, der har en bredde på 90 cm. og en længde, der lyder på 200 cm., men det skal naturligvis ikke være nogen hemmelighed, at den hovedsageligt er skabt med henblik på senge fra Mavis i denne størrelse.

Lamelbund – 140×200 cm.

Denne lamelbund er en såkaldt fastrammet lamelbund, der produceres af den danske producent, Kaagaard, der er placeret i Kjellerup i Nordjylland. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er en lamelbund, der kan bryste sig af en uovertruffen kvalitet. Der bruges udelukkende de bedste materialer til produktionen af denne lamelbund, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du har en garanti for, at kvaliteten er helt i top, og at både levetiden og holdbarheden af en lamelbund som denne også må siges at være fortrinlig. Derfor holder lamelbunden (og selve lamellerne) naturligvis i rigtig mange år fremadrettet.

Lamelramme 140x200 cm.

Se flere billeder og informationer af lamelbunden.

Selve lamelbunden har en bredde, der lyder på 140 cm. og en længde, der lyder på 200 cm., hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at den passer til senge i denne størrelse. Den kommer med hele 28 overliggende lameller hvoraf fem af dem er justérbare. Der er bestemt ikke mange andre lamelbunde på det danske marked, der både er produceret i Danmark og kan bryste sig af en fortrinlig kvalitet, der på niveau med denne, som samtidig også kan erhverves til en retfærdig pris på samme niveau med, hvad du skal betale for Lamelbund 510 fra den danske producent Kaagaard.

Derfor skal du købe en lamelbund af høj kvalitet

Hvis du har planer om at skulle investere i en ny lamelbund (eller blot en række nye trælameller), så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at holde fokus på at vælge en lamelbund, der kan bryste sig af en uovertruffen kvalitet. Der findes en lang række forskellige lamelbunde på det danske marked, der adskiller sig på en lang række forskellige punkter, hvilket blandt andet inkluderer materialer, udseende, pris og selvfølgelig også i forhold til kvalitet. Derfor er der – desværre – også en del lamelbunde, hvor kvaliteten er begrænset og det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at holde dig fra disse.

Hvis du blot du sørger for at vælge en lamelbund, der er fremstillet af stærke og robust materialer, så skal du naturligvis ikke være bange for, at der ikke er tale om en lamelbund af den absolut bedste kvalitet. Dem findes der heldigvis også mange af og en del af dem er beskrevet i denne artikel.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here