Køjesenge har altid været en særdeles populær løsning til børneværelset, hvor der enten skulle findes plads til to overnattende eller derimod blot fordi, der var et ønske om en yderligere soveplads til de tidspunkter, hvor venner og veninder skulle overnatte – samtidig kan det også sagtens tænkes, at du selv har haft æren af, at have en køjeseng på værelset som barn. Der findes rigtig mange forskellige typer af køjesenge på det danske marked, hvorfor der med garanti også er gode forudsætninger for at finde frem til en køjeseng, der stemmer godt overens med de krav og præferencer, du har i denne sammenhæng.

Hvis du leder efter en køjeseng, der passer til dit barns værelse, så skal du naturligvis ikke være bekymret for, hvorvidt det er muligt at finde en passende model. Der er mulighed for at finde køjesenge i alskens størrelser, udskæringer, materialer og prisklasser, så derfor vil du selvfølgelig også kunne finde en løsning, der virker som værende den mest ideelle for dit vedkommende. Det kan dog være en god idé, at du sørger for at se lidt nærmer på udvalget først og med udgangspunkt i dette danne dig et overblik over dine krav og hvad du reelt søger, inden du for alvor igangsætter eftersøgningen.

Føler du dig på bar bund i forhold til, hvad du skal vælge for en køjeseng, så er der mange måder hvorpå, du kan blive klogere på det samlede udvalg af sådanne senge på det danske marked. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at du i din søgen efter den rette seng med stor sandsynlighed også vil ende med, at støde på en lang række senge, der reelt set ikke er noget for dig. Du kan i stedet også vælge at læse med nedenfor, hvor du kan finde en række gode eksempler på køjesenge, der både kan bryste sig af en høj kvalitet, gode materialer, en god komfort og naturligvis også en god pris.

De tre senge, der er beskrevet nedenfor kommer fra et svenske brand, Mavis, der i høj grad er kendt for deres evne til at fremstille køjesenge af høj kvalitet og med fornemme materialer, men dog uden, at det er noget, der resulterer i, at der skal gås på kompromis med udseendet af den respektive køjeseng.

MAVIS Lisa Køjeseng

Den første køjeseng, du kommer til at stifte bekendtskab med i denne artikel er en model, der går under navnet Lisa, som er produceret af Mavis. Der er tale om en flot, hvidlakeret køjeseng, der er blevet fremstillet i massivt fyrretræ af den absolut bedste kvalitet for at sikre, at der er tale om en seng, der byder på en god holdbarhed og en lang levetid. Den hvide farve er naturligvis med til at sikre, at det er en køjeseng, der passer ind på ethvert værelse, uanset om den skal bruges på et børneværelse, et gæsteværelse eller derimod et helt tredje sted.

Mavis Lisa køjeseng

Se flere billeder og informationer af MAVIS Lisa.

I dette tilfælde er der faktisk også tale om en køjeseng, der har en størrelse, der gør det muligt for både børn og voksne at gøre brug af sengen. Den nederste køje måler 120 cm. i bredden og 200 cm. i længden, mens den nederste køje derimod er en kende smallere, da den kun måler 80 cm. i bredden, men dog fortsat 200 cm. i længden. Det betyder selvfølgelig også, at der er markant bedre plads til en voksen person i den nederste køje sammenlignet med den øverste køje, der dog fortsat har en størrelse, hvor langt de fleste børn kan sove godt.

Lisa fra Mavis bliver leveret usamlet, hvilket selvfølgelig også er ensbetydende med, at du selv skal stå for at samle og montere sengen. Den bliver leveret inkl. lamelbund, hvorfor det ikke er noget, du selv skal ud og købe, men derimod blot kan montere sammen med resten af sengen, når du modtager den. Der medfølger selvfølgelig også til to madrasser til sengen, men du skal dog være klar over, at du med fordel selv kan vælge at tilføje en topmadras ovenpå den medfølgende madras, eftersom det gør det en kende mere komfortabelt og behageligt at sove i den respektive køjesenge fra Mavis.

MAVIS Sunne Køjeseng

Her er der igen tale om en køjeseng, der kommer fra Mavis. Denne gang er der dog tale om en model, der går under navnet Sunne, der faktisk er en meget speciel type af køjeseng, som skiller sig ud fra mængden af de mange andre forskellige typer af køjesenge på det danske marked. Én af de helt særlige faktorer, der er med til at gøre denne køjeseng til noget særligt er, at der er tale om en såkaldt multiseng. Det betyder, at der faktisk er tale om en model køjeseng, der kan opdeles i to senge, så den nemt kan omdannes til en familieseng, hvilket gør det muligt at bruge det som separate senge ved siden af hinanden.

Mavis Sunne køjeseng

Se flere billeder og informationer af MAVIS Sunne.

Det skal naturligvis også nævnes, at denne seng naturligvis har noget tilfælles med den førnævnte model, hvilket er, at den ligeledes er blevet fremstillet i hvidlakeret, massivt fyrretræ. Derfor skal du naturligvis heller ikke være bange for, hvorvidt der er tale om en seng af høj kvalitet, da du bestemt kan være sikker på, at kvaliteten er i orden – og derfor er du også garanteret, at både holdbarhed og levetid er noget, der må siges at være helt i top. Dertil skader det naturligvis heller ikke, at det hvidlakerede træ ser særdeles godt ud, hvorfor det må siges at være en seng, der passer ind overalt.

Det skal naturligvis også nævnes, at dette er en køjeseng, der kan bruges af både børn og voksne, eftersom sengen faktisk har en længde, der lyder på hele 210 cm., hvilket også er ensbetydende med, at langt de fleste kan finde plads i sengen. Bredden af Sunne fra Mavis lyder på 90 cm., hvilket er den gængse bredde for en regulær enkeltmandsseng, hvorfor langt de fleste naturligvis også vil mene, at 90 cm. i bredden er ganske fint. Hvis du vælger at investere i en Sunne fra Mavis, så får du naturligvis leveret en seng, der kommer med både lamelbund og madrasser, men samtidig leveres den også usamlet.

MAVIS Smögen Køjeseng

Endnu en køjeseng, der stammer fra Mavis. I og med, at der er mange køjesenge fra Mavis i denne artikel, så illustrerer det naturligvis også meget godt, at der bestemt må siges at være tale om en producent af køjesenge, der kan bryste sig af, at lave en række senge, der er udover det sædvanlige. I dette tilfælde er der tale om Smögen, der er en både flot og særdeles charmerende seng, der er blevet fremstillet i hvidlakeret, massivt træ. Det er naturligvis med til at sikre, at Smögen er en seng, der kan bryste sig af en lang levetid og en rigtig god holdbarhed.

Mavis Smögen køjeseng

Se flere billeder og informationer af MAVIS Smögen.

Mavis har valgt at fremstille den ramme, der udgør selve sengen i MDF og dens ben såvel som dens stige er blevet lavet i massivt birketræ. Begge er materialer, der er af rigtig høj kvalitet samtidig med, at materialeren også medvirker til at give sengen et elegant og unikt look. Smögen kan bryste sig af et smukt udseende som langt de fleste vil kunne identificere sig med, da det er meget klassisk og alsidigt, hvorfor sengen naturligvis også vil passe ind i ethvert værelse, hvad end planen er, at den skal bruges i et børneværelse, gæsteværelse eller et helt tredje sted.

Køjesengen bliver leveret usamlet, hvilket også er ensbetydende med, at du selv skal i gang med at samle sengen, når du har modtaget den. Det er heldigvis ikke noget, der er hverken synderligt krævende eller tidskrævende, da det er en køjeseng, der er nem at samle. Det skal naturligvis siges, at der er tale om en seng, der faktisk har en relativt ualmindelig størrelse for en seng, eftersom den måler 103 cm. i bredden og samtidig lyder længden på 211 cm. Sengen har en samlet højde, der lyder på 166 cm., hvilket også er ensbetydende med, at den øverste køje reelt set ikke er synderligt højt oppe.

Har du nogle krave til din kommende køjeseng?

Hvis du er på jagt efter en køjeseng, så er der naturligvis en god sandsynlighed for, at du rent faktisk leder efter en seng, der ikke blot er af høj kvalitet, men ligeledes også lever op til en række af dine krav og præferencer. Det er forskelligt fra person til person hvad, der stilles af krav, hvorfor der dermed også vil være forskel på, hvad der er den bedste køjeseng for dit vedkommende og hvad en helt anden person har gjort sig af tanker i denne sammenhæng. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at finde ud af, om du har nogle reelle krav til din kommende køjeseng.

Det er meget vigtigt, at du sørger for at danne dig en meget specifik idé om, hvad du egentlig leder efter, når du skal ud og handle seng. Der findes – som tidligere nævnt – rigtig mange forskellige køjesenge på det danske marked og derfor vil der også være rigtig mange forskellige senge, der ikke rigtigt har din interesse. Hvis ikke, du har en meget specifik idé om hvad, du helt konkret leder efter, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du med garanti kommer til at bruge rigtig meget tid på, at kigge på køjesenge, der reelt set ikke har din interesse, når det kommer til stykket.

Hvis du ønsker at gøre eftersøgningen og jagten efter din kommende køjeseng nemmere for dig selv, uanset om den skal bruges i forbindelse med et gæsteværelse, et børneværelset eller derimod et helt tredje sted, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det bedste, du kan gøre i denne sammenhæng er, at investere blot ganske få minutter i, at danne dig en god forståelse for, hvad du egentlig leder efter. Hvis du har en meget specifik idé om, hvad din næste køjeseng skal bære præg af, så bliver det også nemmere for dig at kredse udvalget ind og finde lige netop dén seng, der er den bedste for dig.

Sørg for at vælge en køjeseng af høj kvalitet

Hvis du har intentioner om at skulle investere i en ny køjeseng, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er en oplagt idé, at finde den på nettet. Der findes rigtig mange forskellige typer af køjesenge på det danske marked, hvorfor du med garanti også vil være i stand til at finde frem til lige netop dén køjeseng, der er den bedste for dit vedkommende. Selvom der er mange appellerende tilbud og du derfor sagtens vil kunne købe en billig køjeseng, så er det bestemt ikke ensbetydende med, at du blot skal springe på det første og det bedste tilbud, du kan finde.

Det skyldes naturligvis, at du skal sørge for at finde frem til lige netop dén køjeseng, der er den bedste for dit vedkommende, men samtidig skal du også sørge for at holde fokus på at kvaliteten er helt i top, så du ikke skal være bange for, at der er tale om en seng med en begrænset levetid eller holdbarhed. Der findes – desværre – rigtig mange forskellige senge på det danske marked, hvis kvalitet ikke er synderligt høj, eftersom de er fremstillet af lavkvalitetsmaterialer. Mange ender dog med at købe sådanne senge alligevel, da de er billige og det virker som en god investering.

På trods af, at der findes rigtig mange køjesenge på markedet, som ikke er af en mindeværdig kvalitet, så kan du selvfølgelig trøste dig selv med, at der faktisk også er mulighed for at finde en lang række forskellige typer af køjesenge, som du har mulighed for både at købe til en god pris og som du samtidig også kan være sikker på, kan erhverves til en rigtig god pris. Det kan dog være svært at finde en køjeseng af høj kvalitet, hvis du handler på nettet, men i denne forbindelse er det vigtigt, at du blot sørge for at vælge med omhu og med fokus på, at materialerne skal være i orden.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here