Hvis du er typen, der foretrækker at have god plads i sengen, når du sover, så er du naturligvis også påkrævet at investere i en stor seng. Der findes mange forskellige termer for de helt store senge på markedet, men én af de mest almindelige af slagsen må dog siges at være king size bed – eller king size seng på dansk. Der findes en lang række forskellige senge i store størrelser på det danske marked, hvorfor du med garanti også vil være i stand til at finde en model, der appellerer til dig og dine krav såvel som præferencer.

Det skal dog gøres klart, at en king size bed reelt set blot sidestilles med en ganske almindelig dobbeltseng her i Danmark. Der findes naturligvis senge, der er større end den gængse størrelse, der lyder på 180 cm. i bredden og enten 200 cm. eller 210 cm. i længden. Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at dette er en relativt fornem størrelse, som langt de fleste kan stille sig tilfreds med – uanset hvilke krav, man stiller i forhold til størrelsen af ens kommende seng, da 180 cm. i bredden og 200-210 cm. i længden bestemt er god plads til både én og to personer.

Hvis du leder efter en såkaldt king size seng, så skal du derfor være forberedt på, at der er forskel på, hvad begrebet betyder i USA (hvor det oprindeligt stammer fra) og hvad det betyder her i Danmark. I USA har det altid forholdt sig således, at en king size bed måler 193 cm. x 201 cm, mens det i Danmark er – som nævnt – ovenfor 180 cm. x 200 cm. (eller større). Det er et meget populært valg til parret, der skal sove to personer i én seng, men det er samtidig også et særdeles populært valg blandt de personer, der foretrækker at have god plads til dig selv i sengen.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det kan være en vanskelig proces at skulle vælge den helt rette seng – uanset om man leder efter en king size bed eller man derimod skal bruge en såkaldt trekvartseng. Hvis du er igangsat jagten efter din kommende seng, men er en kende i tvivl om hvor, du skal starte henne, så har du muligheden for at finde en række rigtig gode eksempler på king size senge nedenfor. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du kan finde en model, der stemmer perfekt overens med alle dine forskellige krav og præferencer.

Venus – Boxmadras – 180 cm. x 200 cm.

Der findes et væld af forskellige sengetyper på det danske marked, så derfor kan det også være en vanskelig proces at skulle vælge den helt rette seng for dit vedkommende. I dette tilfælde er tale om Venus, der er en yderst komfortabel og funktionel seng, der byder på en høj kvalitet. Hvis du sætter pris på, at du får leveret en nem og praktisk løsning, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at Venus er et rigtig godt bud på lige netop sådan én seng. Du skal blot montere benene på boxmadrassen, hvorefter den faktisk er klar til brug – meget nemmere bliver det ikke.

Jupiter 180x200 boxmadras

Se flere billeder og informationer af Venus.

Venus er med sikkerhed en seng, der vil vise sig at være en rigtig god investering i din fremtidige nattesøvn, da du kan være sikker på, at du får en både dyb og behagelig søvn i denne seng. Det er en seng, der kan bryste sig af en helt særlig kvalitet hvad angår både komfort og funktion, men samtidig også på det udseendemæssige plan er dette en seng, der kan betragtes som værende en sand vinder. Sengen er fremstillet af Kinnabädden her i Danmark, hvorfor det også er en seng, der byder på en uovertruffen kvalitet, der indebærer både solidt håndværk og en gennemgående kvalitetskontrol.

Selve madrassen, der udgør denne seng er udstyret med såkaldt Cooltex-skum omkring fjedrene (den kommer med pocketfjedre), hvilket er med til at give en væsentligt bedre komfort og samtidig også en længere levetid. Pocketfjedrene er desuden i stand til at tage hensyn til din personlige liggeposition, hvilket også betyder, at den støtter op lige netop dér hvor, du særligt har brug for det. Der medfølger desuden også en valgfri topmadras, hvis du vælger at investere i en boxmadras fra Venus. Mere specifikt, så er der mulighed for at vælge mellem en topmadras med en kerne af Latex eller en topmadras med en kerne af Memory Foam.

Venus Nova – Elevationsseng – 180 cm. x 200 cm.

Hvis du er af den opfattelse af den ovenstående seng lyder tiltalende, men at du derimod er mere interesseret i at vælge en model, der er udstyret med elevation, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Venus Nova. Det er en elevationsseng, der er bygget på samme succesfulde grundopskrift som Venus-sengen, der er beskrevet ovenfor, men den byder dog på en række forbedringer og nye tiltag. Hvis du gør med en drøm om hverdagsluksus og en bedre nattesøvn, så er Venus Nova – utvivlsomt – det helt rette valg for dit vedkommende. Designet er stilrent og komforten befinder sig i toppen af skalaen.

Venus Nova - 180x200 cm.

Se flere billeder og informationer af Venus Nova.

Denne seng er ligeledes produceret af Kinnabädden i Horsens, hvor hele sengen bliver bygget af danske håndværkere, der er under streng kvalitetskontrol for at sikre, at kvaliteten er i top. Det er naturligvis også noget, der kommer ejere af Venus Nova til gode, da sengens høje kvalitet ikke blot er med til at sikre en fortrinlig levetid og holdbarhed, men samtidig er det også en aldeles fremragende seng at sove i. Selve sengen udgøres af tre forskellige madraslag, hvor nederste lag er en boxmadras, der danner sengens fundament, mens det midterste madraslag er en springmadras og det øverste lag udgøres af en topmadras.

Det er naturligvis også værd at nævne, at der er tale om en seng, der bliver leveret med en elevationsmotor, der er produceret af den internationalt anerkendte virksomhed, Linak, der er baseret på Als i Sønderjylland. De er kendt i store dele af verdens for deres fantastiske og funktionelle elevationskomponenter, som du endda har mulighed for at styre direkte fra din smartphone med deres Linak Bed Control-applikation. Motoren er selvfølgelig både støjsvag og ligeledes også meget funktionel. Samtidig er der også mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, når du køber en Venus Nova-elevationsseng – én med Latex-kerne og én med Memory Foam-kerne.

Sirius Black – Kontinentalseng – 180 cm. x 200 cm.

Sirius Black er en kontinentalseng, der passer perfekt til dig, der går med ønsket om at investere i en seng, der både har et lækkert, simpelt design og samtidig også en komfort, der er ud over det sædvanlige. Selve sengen bliver produceret på dansk jord (mere specifikt, så fremstilles den hos Kinnabädden i Horsens, der oprindeligt er et firma med svenske rødder), hvilket er med til at sikre, at sengen er fremstillet af god kvalitet, stærke materialer og samtidig også byder på dansk håndværk af absolut bedste skuffe, hvorfor du er garanteret både en holdbarhed og en levetid af bedste skuffe.

En Sirius Black kontinentalseng 180x200 cm.

Se flere billeder og informationer af Sirius Black.

Kinnabädden har fremstillet senge til det skandinaviske marked siden 1947, hvorfor de har dygtiggjort sig og specialiseret sig i produktion af senge til det nordiske folk og klima – og det er bestemt også noget, du kommer til at mærke efter blot én nat i kontinentalsengen Sirius Black. Sengen kommer desuden med temperaturregulerende polstring i madrassen, hvilket er ensbetydende med, at den kan holde sig sval om sommeren og samtidig også kan holde sig lun om vinteren, så du dermed er garanteret, at du kommer til at have en behagelig temperatur hele året igennem, uanset hvad vind og vejr byder på udenfor.

Én af de primære årsager til, at Sirius Black kan bryste sig af, at være en god seng er, at den er bestående af intet mindre end tre madraslag, hvilket kendetegner denne type af seng. Det er ikke blot med til at sikre, at du kommer til at stå ud af sengen frem for op af den, men det betyder naturligvis også, at du får en komfort, der er på et helt andet niveau. Sengens platform udgøres af en boxmadras, der skaber en stabil og robust seng, mens det midterste lag er en springmadras og det øverste lag er naturligvis bestående af en topmadras.

Stavanger by BN – Kontinentalseng – 200 cm. x 200 cm.

Stavanger by BN er en seng, der er fremstillet med særligt fokus på at skabe en god seng til en fornuftig pris. Det er naturligvis ensbetydende med, at fokuspunktet er, at kvaliteten er i top og prisen derimod er i bund, hvorfor der bestemt også er tale om en eftertragtet seng. Sengen er naturligvis bygget op med en platform, der er bestående af to boxmadrasser, dernæst en springmadras og øverst finder du en komfortabel topmadras. Én af de ting, der dog er med til at få Stavanger by BN til at skille sig ud fra mængden er, at den måler 200 cm. x 200 cm. frem for de traditionelle 180 cm. x 200 cm.

Stavanger kontinentalseng med egeben 180x200

Se flere billeder og informationer af Stavanger.

Springmadrassen bliver leveret med pocketfjedre, hvilket er en både moderne, langtidsholdbar og komfortabel fjedertype. Pocketfjedre er blandt andet i stand til at tilpasse sig din vægt, og samtidig har opdriften i fjedrene også en evne til at sørge for, at du får en både sund og korrekt liggeposition – og i sidste ende er dette også ensbetydende med, at du får en bedre nattesøvn. Omkring springmadrassens fjedre finder du et lag af såkaldt High Resilient-skum, hvilket gør, at du ikke ligger direkte på fjedrene, men derimod på et komfortlag, der giver dig en betragteligt bedre komfort sammenlignet med, hvis du lå direkte på fjedrene.

Ved købet af kontinentalsengen Stavanger by BN medfølger der naturligvis én af de bedste topmadrasser på det danske marked. Der er inkluderet en såkaldt Latex Prestige-topmadras i købet – der er tale om en topmadras, der kommer med en latexkerne med en tykkelse, der lyder på intet mindre end 5 cm., hvilket er garant for en forbedret nattesøvn og liggeposition. Topmadrassen har en elastisk støtte, der er i stand til at give dig støtte på netop de områder, hvor du vejer mest. Vægten fordeles jævnt af latexkernen, hvilket betyder, at dine personlige trykpunkter aflastes. Topmadrassen giver sidste skub mod den ultimative komfort.

En king size seng giver dig god plads at sove på

Det er faktisk de færreste, der er klar over, at det er særdeles vigtigt at have god plads i sengen. Hvis ikke, du har god plads at sove på, så kan du ende med at begrænse dine forudsætninger for at få en god, dyb søvn – nat efter nat. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i en såkaldt king size seng, da det er en seng, der lige netop kan bryste sig af, at have god plads at sove på, da de som minimum måler 180 cm. i bredden og samtidig også 200 cm. i længden, men der kan også sagtens findes senge, der er større.

Hvis du har intentioner om at investere i en ny seng, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal gøre dig selv den tjeneste at se nærmere på en såkaldt king size bed – uanset om du har intentioner om at sove selv i sengen eller der derimod er tale om en seng, du skal dele med en partner. Du kan ganske enkelt ikke få plads nok i din seng, hvilket også er ensbetydende med, at det er de færreste, der ikke ville foretrække at have en stor seng sammenlignet med f.eks. en halvandenmandsseng el.lign., som mange vælger at nøjes med i dag, fordi det er billigere at anskaffe sig en sådan seng.

Det forholder sig dog således, at der faktisk findes en lang række forskellige typer af dobbeltsenge, som du har mulighed for at erhverve til en rigtig god pris. Derfor kan du med garanti også finde en seng, der er lige noget for dig, uanset om du stiller mange krav til din kommende seng eller du derimod blot har en række præferencer, du har intentioner om indfri.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here