Hvis dit barn i øjeblikket har en børneseng, som din søn eller din datter er ved at vokse fra, så er næste skridt naturligvis at finde en juniorseng, der passer til dit barn. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mulighed for at finde en lang række forskellige typer af juniorsenge på det danske marked, hvorfor du ikke skal være bange for, hvorvidt du er i stand til at finde frem til lige netop dén seng, du mener er den bedste for dit barn. Det er selvfølgelig vigtigt, at der er tale om en model, der passer til både dine og barnets præferencer.

Hvis du er på jagt efter en såkaldt juniorseng, så er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at danne dig et godt overblik over lige dine krav og præferencer, eftersom der findes rigtig mange modeller på det danske marked, og derfor vil der selvfølgelig også være en længere række af senge, der ikke har din interesse. Det er vigtigt, at du ikke spilder tiden ved at se nærmere på sådanne senge, eftersom de alligevel ikke har din reelle interesse, når det kommer til stykket. Derfor skal du selvfølgelig også være meget specifikt om, hvad du leder efter, da det gør processen meget nemmere for dig.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en juniorseng er et rigtig godt valg, hvis du har et barn, der er vokset ud af deres børneseng, hvad end det er en traditionel tremmeseng eller derimod en højseng. En juniorseng har oftest en kende mere voksent udseende, hvilket også er ensbetydende med, at der er tale om en seng, der appellerer til såkaldt juniorer. Det kan være vanskeligt at vurdere, juniorseng hvornår, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det oftest er noget, der er passende til de børn, der har en alder, der varierer fra 2-3 år og op.

I og med, at der er rigtig mange forskellige modeller på det danske marked, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at der findes en lang række forskellige senge, der kan have din interesse. Hvis du leder efter en juniorseng, men ikke rigtigt ved, hvor du skal starte henne, så kan du med fordel vælge at se nærmere på det udvalg af juniorsenge, der er blevet beskrevet nedenfor. De senge, der er beskrevet nedenfor varierer i forhold til en lang række faktorer, der blandt andet tæller både materialer, størrelse, pris, producent og meget andet. Derfor vil du med garanti også kunne finde en seng, der er lige noget for dig.

HoppeKids BASIC Juniorseng

Den første seng, du kommer til at stifte bekendtskab med i denne seng er fra HoppeKids’ Basic-serie, der indeholder en lang række forskellige typer af senge til børn i alle aldre – og herunder også juniorer. I dette tilfælde er der tale om en mindre seng, der er blevet fremstillet af fyrretræ af den absolut bedste kvalitet, som efterfølgende er blevet hvidlakeret for at give sengen et både moderne og stilrigtigt look. I samme forbindelse skal det naturligvis også nævnes, at alt træ, der bruges til denne seng er såkaldt FSC-certificeret træ, hvilket er ensbetydende med, at træet kommer fra skove, der drives bæredygtigt og efter strenge kontroller.

HoppeKids juniorseng med lille stige

Se flere billeder og informationer af HoppeKids BASIC.

Juniorsengen passer perfekt ind på ethvert værelse, hvilket også betyder, at den har et moderne look. Højden under sengen lyder på 20 cm., hvilket også er ensbetydende med, at der er plads til skuffer under sengen, der kan bruges til opbevaring af diverse typer af objekter. Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at der er tale om en seng, der ikke er synderligt stor, da dens bredde lyder på 78 cm., mens længden derimod lyder på 168 cm. Det anbefales at vælge en madras, der har en samlet højde, der lyder på maksimalt 9 cm., da en sådan madras passer bedst til sengen.

Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at sengen er fremstillet af Svanemærket træ, hvilket er ensbetydende med, at der er tale om en miljørigtig seng. HoppeKids BASIC Juniorseng er – uden tvivl – en seng, der passer perfekt ind på ethvert børneværelse – den har en maksimal belastning, der lyder på maksimalt 100 kg., hvilket naturligvis er mere end nok for langt de fleste juniorer. Hvis du har intentioner om at investere i en seng som denne, så skal du være klar over, at sengen bliver leveret usamlet, hvorfor du også selv skal sørge for at sengen bliver samlet, når du modtager den.

HoppeKids BASIC Juniorseng

Hvis du er af den opfattelse, at den seng, der er beskrevet ovenfor virker appellerende, men at du samtidig også er af den opfattelse, at du i stedet skal vælge at se nærmere på en såkaldt halvhøj seng. Det er en type af seng, der giver dig mulighed for at udnytte pladsen under selve sengen til alt lige fra bedre legeplads til at opstille et skrivebord, der kan bruges til kreative lege som f.eks. tegning el.lign. Med en halvhøj seng som HoppeKids Basic er det lige netop dét, du giver dit barn muligheden for, hvilket mange børn med garanti vil sætte pris på.

HoppeKids juniorseng med en stige til sengen

Se flere billeder og informationer af HoppeKids BASIC.

Hvis du leder efter en ny juniorseng til din søn eller din datter, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på Basic fra HoppeKids, der er fremstillet af såkaldt FSC-certificeret træ, hvilket er ensbetydende med, at hele senge faktisk er blevet produceret af træ, der kommer fra skove, der bliver drevet på bæredygtig vis efter en lang række strenge principper. Selve sengen måler 70 cm. i bredden og 160 cm. i længden og passer godt til barnet, der er blevet for stor til tremmesengen, men fortsat er for lille til en regulær voksenseng.

Højden under sengen lyder på 69 cm., hvilket også er ensbetydende med, at der er rigtig god plads under sengen til alt lige fra leg med legetøj til opstillelse af et skrivebord under selve sengen. Det skal selvfølgelig også nævnes, at alt træ, der bruges til produktionen af sengen er Svanemærket, mens der også medfølger lameller, når du køber sengen. Du skal selvfølgelig være klar over, at der ikke medfølger nogen madras til sengen og samtidig skal det også nævnes, at du selv skal sørge for at sengen bliver samlet efter du har modtaget den lækre halvhøje seng fra HoppeKids.

HoppeKids Valdemar Sofaseng

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige typer af juniorsenge på det danske marked. Hvad der heller ikke skal være nogen tvivl om er, at der findes en lang række juniorsenge på det danske marked, der er blandt de absolut bedste på markedet. I dette tilfælde er der tale om en seng, der går under navnet Valdemar, der er en lille og praktisk sofaseng, der passer til både den lille dreng og pige, der er på vej ud af sin nuværende tremmeseng, men hvor voksensengen – desværre – ender med at blive en tand for stor.

HoppeKids Valdemar til junior

Se flere billeder og informationer af HoppeKids Valdemar.

På lige fod med de øvrige juniorsenge fra HoppeKids, så er Valdemar naturligvis også fremstillet af såkaldt FSC-certificeret træ, hvilket er ensbetydende med, at alt det træ, der er blevet brugt i forbindelse med produktionen af denne seng er fra skove, der bliver drevet med henblik på bæredygtighed og ligeledes også under en række strenge principper. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at træet er Svanemærket. Hvis ikke du mener, at dit barn er klar til at sove i en åben seng som denne, så er der heldigvis mulighed for at tilkøbe en sengehest, der selvfølgelig optimerer sikkerheden af sengen.

Sengen har en passende størrelse til barnet, der er for lille til voksensengen, men samtidig også for stor til tremmesengen, da den måler 76 cm. i bredden og 165 cm. i længden. Det er desuden også en størrelse, der gør, at det er nemt at finde plads til den respektive seng på langt de fleste børneværelser. Hvis du vælger at investere i en Valdemar-sofaseng fra HoppeKids, så skal du naturligvis være klar over, at der medfølger lameller til sengen, men du skal dog selv sørge for, at der bliver tilkøbt en madras til sengen. Den bliver desuden også leveret usamlet, hvorfor du selv skal sørge for at samle sengen.

HoppeKids Ida Juniorseng

HoppeKids Ida er en flot og praktisk lille juniorseng, der er blevet fremstillet i FSC-certificeret træ, hvilket er ensbetydende med, at det træ, der er blevet brugt til at fremstille denne juniorseng – der er blevet brugt fyrretræ af bedste kvalitet til at fremstille sengen, der efterfølgende er blevet hvidlakeret, hvilket er ensbetydende med, at sengen samtidig også kan bryste sig af, at have et særdeles moderne look, der gør, at den passer ind på ethvert børneværelse. Samtidig er det også en seng, der har et look, der gør, at alle og enhver kan lade en sådan seng pryde et børneværelse.

Hvid HoppeKids Ida seng

Se flere billeder og informationer af HoppeKids Ida.

Sengen passer naturligvis til børn af begge køn og har en størrelse, der gør, at den passer til langt de fleste børn i alderen fra 2-3 år og op. Den måler nemlig 65 cm. i bredden og 166 cm. i længden, mens den måler 76 cm. i højden, hvorfor det ikke bør være noget problem for dit barn at træde op i sengen på egen hånd. Du skal naturligvis være klar over, at der ikke medfølger nogen madras til denne seng, hvorfor det er noget, du selv skal sørge for at investere i, hvis du vælger at købe en Ida-juniorseng fra HoppeKids.

Hvis du har forelsket dig i Ida fra HoppeKids, der desuden også er en meget prisbillig seng, men samtidig er af den opfattelse, at dit barn endnu ikke helt er klar til en åben seng, så er der heldigvis mulighed for at tilkøbe en såkaldt sengehest, så dit barn ikke kan risikere at falde ud. Sengen bliver leveret usamlet, hvorfor du også selv skal i gang med at samle sengen, når du modtager den. Det skal dog nævnes, at dette ikke er noget problem, da der er tale om en seng, der er nem og enkel at starte. Ida er desuden én af de billigste juniorsenge, der kan købes fra HoppeKids.

Hvornår skal jeg købe en juniorseng?

Det kan for mange være en vanskelig proces at vurdere hvornår, du skal vælge at skifte tremmesengen ud med en juniorseng. Det skyldes med garanti, at der ikke findes noget egentlig svar på, hvornår det er det rette tidspunkt for dig at udskifte barnets tremmeseng med en såkaldt juniorseng. Det skyldes, at der er mange forskellige faktorer, der har relevans i denne sammenhæng. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at dit barn selvfølgelig skal være klar til at rykke over i en juniorseng i stedet for at sove i en tremmeseng, som langt de fleste børn gør i det første stykke tid af deres liv.
Som udgangspunkt, så er det dog meget almindeligt, at folk vælger at investere i en juniorseng, når deres barn bliver mellem 2 og 3 år gammelt, eftersom det oftest også er på dette tidspunkt, at dit barn ender med at blive for stort til at sove i en almindelig tremmeseng. Der er stor forskel på hvornår du som forælder vurderer, at dit barn er vokset ud af sin tremmeseng, og nogle forsøger naturligvis også at skubbe det længst muligt, da det ikke altid er en mindre investering at skulle købe en juniorseng – det er dog vigtigt, at du sørger for at købe senge i god tid.

Ovenstående betyder selvfølgelig også, at det – et eller andet sted – er op til dig selv, hvad du egentlig mener er det rette tidspunkt til at foretage skiftet mellem en tremmeseng og en juniorseng. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at investere i en juniorseng i god tid, da det kan være ukomfortabel og ubekvemt for at dit barn at sove i en seng, der er for lille. Hvis dit barn er mellem 2 og 3 år gammel, så kan det sagtens tænkes, at det er ved at være på tide at købe en juniorseng til dit barn.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here