Hvis du leder efter en ny seng, du leder efter til ét eller flere af dine børns værelser, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du har mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige typer af senge. Der findes naturligvis helt traditionelle senge, der sagtens kan bruges som børnesenge, men hvis du ønsker at udnytte pladsen på mest optimal vis på et mindre børneværelse (eller på et stort værelse, for den sags skyld), så kan du i stedet vælge at se nærmere på en såkaldt højseng – det er en seng, hvor der er god plads under selve sovepladsen.

Det har altid været særdeles populært blandt de danske børnefamilier at vælge en sådan type af senge til børneværelset, da det lige netop er en seng, der giver mulighed for optimal udnyttelse af pladsen. Derfor skal der naturligvis ikke være nogen tvivl om, at det også vil være en sengetype, som du kan ende med at blive uhyre glad for – og det samme gør sig naturligvis gældende for dit barn eller dine børn, eftersom sengen giver bedre plads til at lege med deres legetøj, til at bygge huler under selve sovepladsen eller til at opbevare f.eks. et skrivebord til alt lige fra lektielæsning til opbevaring af computer.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes en lang række forskellige højsenge på det danske marked, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du også har rig mulighed for at finde frem til en seng, der harmonerer rigtig godt med både dine krav og dine præferencer. Eksempelvis kan du vælge en højseng med skrivebord, der giver dit barn bedre plads til lektielæsning, til at bruge sin PC el.lign., men der er selvfølgelig også rig mulighed for at finde en mere simpel høj seng, der blot giver bedre plads til diverse aktiviteter under selve sovepladsen, hvilket er at foretrække i et mindre rum.

I og med, at der er rigtig mange forskellige senge at vælge mellem på det danske marked, så kan det selvfølgelig også være en vanskelig proces, at finde frem til den helt rette seng for dit vedkommende, uanset om du har mange krav og meget specifikke præferencer, eller du derimod blot leder efter en højseng til dit barns værelse, der er af høj kvalitet. Nedenfor finder du heldigvis en række gode eksempler på højsenge, der kommer fra en række forskellige producenter – alle de nævnte senge nedenfor er fremstillet af den absolut bedste kvalitet, hvorfor du også er garanteret, at både levetid og holdbarhed er helt i top.

Flexa Basic Trendy – Casa Hvid

Den første højseng, du finder i denne artikel er én af de mest praktiske af slagsen. Den er fremstillet af Flexa, der er kendt for at fremstille senge – særligt til børneværelset – af den absolut bedste kvalitet, og det er bestemt ingen undtagelse med denne seng, der går under navnet Basic Trendy. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en seng, der er blevet designet med særligt fokus på, at den skal være så pladsbesparende som overhovedet muligt, hvilket selvfølgelig også er årsagen til, at den både er udstyret med opbevaring, skrivebord, soveplads og ligeledes også en sofa.

Flexa Trendy Basic er en hvid højseng

Se flere billeder og informationer af Flexa Basic Trendy.

Sengen er – som sagt – blevet udstyret med en sofa under sovepladsen, der kommer med en såkaldt udtræksfunktion, hvilket er ensbetydende med, at der er mulighed for at omdanne denne sofa til en ekstra soveplads, hvis dit barn skal have en ven eller en veninde overnattende. Ydermere, så er der også god plads ved det skrivebord, der er at finde under den primære soveplads i sengen, hvorfor det sagtens kan bruges til alt lige fra lektielæsning og som værende primært skrivebord med en PC på. Derfor er der tale om en seng, der byder på en lang række praktiske egenskaber, hvilket også tæller opbevaring.

Der er desuden mulighed for at spejlvende hele sengen, hvis det ønskes, at den skal stå på en anden lede. Når du køber sengen, så medfølger der en lamelbund, men der medfølger dog ikke nogen madras, hvorfor det er noget, du selv skal ud og tilkøbe. Flexa Basic Trendy bliver leveret usamlet, hvilket selvfølgelig er ensbetydende med, at du selv skal stå for at samle sengen efter den er blevet leveret. Den er selvfølgelig fremstillet af træ af den absolut bedste kvalitet for at sikre lang levetid og god holdbarhed – træet er efterfølgende blevet hvidlakeret, hvilket giver træet et flot og moderne udseende.

Flexa Hit Højseng

Den næste seng på denne oversigt er ligeledes fra Flexa, men er dog en mere simpel én af slagsen. Der er tale om en meget moderne, men dog samtidig også meget simpel højseng, der er udstyret med en lige stige og panel i hvid massivt fyrretræ, der efterfølgende er blevet lakeret med hvid overlak, hvilket er med til at give sengen et både moderne og særdeles flot look, der selvfølgelig også gør, at Hit fra Flexa er en højseng, der passer ind i ethvert børneværelse, uanset hvad den øvrige indretning i rummet byder på. Det er med garanti også én af de ting, der har medført, at sengen er blevet særdeles populær.

Flexa Hit - hvid højseng

Se flere billeder og informationer af Flexa Hit.

Det er en praktisk seng, der på bedste vis giver dig muligheden for at udnytte de få kvadratmeter, der oftest er på et børneværelse, da der selvfølgelig er god plads til alt lige fra leg til mere praktiske henseender under sengens soveplads. Du kan f.eks. vælge at opstille et skrivebord under sengen, men du kan også sagtens finde plads til at indrette en lille hyggekrog med blandt andet sækkestole, puder og måske også et lille bord. Det er – som udgangspunkt – kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er mulighed for at bruge pladsen under selve sengen til i denne sammenhæng.

Du skal desuden ikke være bange for, at der ikke er tale om en seng af den absolut bedste kvalitet, da Flexa altid har været kendt for deres evne til at fremstille senge til børneværelset, der byder på en kvalitet, der er udover det sædvanlige. Der er tale om en seng, der er blevet fremstillet af massivt træ, der efterfølgende er blevet hvidlakeret for at give sengen et smukt og moderne udseende, der passer ind på ethvert værelse. Flexa leverer sengen usamlet, hvorfor du også selv skal i gang med at samle sengen – det er dog heldigvis en smal sag, da det ikke er synderligt krævende.

HoppeKids BASIC Højseng

HoppeKids er en producent, der på mange punkter kan sidestilles med Flexa, da de ligeledes er kendt for deres høje kvalitet. I dette tilfælde er der tale om en deres Basic-højseng, der er en ganske traditionel højseng, der kommer med en soveplads øverst, mens der under selve sovepladsen er god plads til diverse former for udnyttelse af pladsen. Der er god plads under sengen, hvilket blandt andet betyder, at dit barn frit kan bruge pladsen til at lege på, men der er også plads til at opstille f.eks. et skrivebord, så dette kan bruges til alt lige fra lektielæsning til almindelig brug af en PC.

Hoppekids Basic hoejseng

Se flere billeder og informationer af HoppeKids BASIC.

Hvis du har intentioner om at investere i en højseng som Basic fra HoppeKids, så har du faktisk mulighed for at tilkøbe en skrivebordspladse eller en række loungemoduler, så pladsen under selve sovepladsen bliver udnyttet på absolut bedste vis. HoppeKids har valgt at producere deres seng af såkaldt FSC-certificeret træ, hvilket faktisk er ensbetydende med, at alt træ, der er brugt til denne seng kommer fra skove, der drives bæredygtigt efter en række meget strenge principper. Derfor er du også garanteret, at der er tale om en både miljø- og kvalitetsrigtig seng, der byder på en høj kvalitet, en god holdbarhed og en lang levetid.

Højden under sengen lyder på 143 cm., hvilket selvfølgelig også betyder, at langt de fleste børn vil kunne stå oprejst under sengen. Der er desuden også mulighed for at tilkøbe tekstiler til sengen, så rummet under sovepladsen hurtigt kan omdannes til en hyggelig hule. Der medfølger naturligvis lameller til sengen, hvorfor disse blot skal monteres, når du samler resten af sengen, da den leveres usamlet. Der medfølger dog ikke nogen madras til sengen, hvorfor dette er noget, der skal tilkøbes. Basic fra HoppeKids har en rigtig god størrelse, da den måler 101 cm. i bredden såvel som 208 cm. i længden.

HoppeKids Premium Højseng (med skrivebord)

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med valget af den højseng, der skal stå på dit barns værelse, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en seng som Premium fra HoppeKids, da det bestemt må siges at være en seng, der byder på en kvalitet, der er helt ud over det sædvanlige. Selve sengen er blevet fremstillet af fyrretræ af absolut bedste kvalitet, der efterfølgende er blevet hvidlakeret, for at give sengen et flot og moderne look. Samtidig skal det naturligvis også nævnes, at alt træ, der benyttes til denne seng fra HoppeKids er Svanemærket.

Hoppekids Premium højseng med indbygget skrivebord

Se flere billeder og informationer af HoppeKids Premium.

Den hvide højseng fra HoppeKids er udstyret med en skrå stige, der gør det let for dit barn at komme op i selve sengen, der befinder sig øverst. Under sovepladsen er der blandt andet god plads til leg, men sengen er også udstyret med et indbygget skrivebord, hvor dit barn kan få lov til at være kreativ, bruge sin PC og lave lektier. Ikke nok med det, så er der selvfølgelig også gulvplads under sengen, der giver dit barn bedre plads til leg, som ikke havde været aktuelt, hvis I havde valgt en regulær seng. Der er desuden mulighed for at tilkøbe tekstiler, så rummet under selve sovepladsen hurtigt kan omdannes til en hule.

Premium-serien fra HoppeKids er kendt for at indeholde solide senge med ekstra kraftige dimensioner og med sans for detaljerne. Ydermere, så byder denne serie af senge ligeledes også på en suppleringsgaranti, der strækker sig over intet mindre end fem år – derfor er du garanteret, at du vil kunne købe nye sengedele fem år efter selve sengen er købt. Sengen har en ganske glimrende størrelse, da den måler 134 cm. i bredden og 209 cm. i længden, hvilket også er ensbetydende med, at der både er god plads i selve sengen og ligeledes også til aktiviteter under sengen. Der medfølger dog ikke nogen madras til sengen.

Derfor er en højseng et praktisk valg

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at der er op til flere gode grunde til, hvorfor en højseng kan tolkes som værende en særdeles praktisk seng. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at det er en seng, der på bedste vis giver dig muligheden for at udnytte pladsen på børneværelset. Det er ikke alle børneværelse, der byder på lige meget plads, hvilket også er ensbetydende med, at det kan være en rigtig god idé at vælge en højseng, så der f.eks. er plads til, at din søn eller datter bedre kan bruge pladsen på børneværelset.

Der er desuden også rigtig mange, der blandt andet vælger at udnytte den ekstra plads, der gives under selve sovepladsen til at montere et skrivebord. Det kan være svært at finde plads til både et skrivebord og en regulær seng på et mindre børneværelse, men hvis du i stedet vælger at udnytte pladsen med en højseng, så bliver det pludselig en smal sag at finde plads til begge dele. Det kræver naturligvis, at du er indforstået med, at skrivebordet får en begrænset størrelse, men hvis det blot skal bruges af et barn, der ikke har det store behov for plads, så er det naturligvis ikke noget problem.

Som du med garanti har fået en fornemmelse, så er der mange gode grunde til at investere i en højseng. Der er ikke mange andre type af senge, der kan bryste sig af, at være lige så praktisk som en højseng, hvilket også er ensbetydende med, at det er den helt rette sengetype, hvis du skal bruge en seng, der giver dig de absolut bedste forudsætninger for at udnytte den plads, du har at gøre godt med på et børneværelse, så er det en højseng, du skal vælge.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here