Der findes et bredt spektrum af forskellige senge, der er særligt velegnet til at blive brugt på børneværelset. Det er også ensbetydende med, at hvis du er på jagt efter en ny børneseng til ét eller flere af dine børn, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du får muligheden for at vælge mellem en længere række af forskellige typer af senge. Et godt bud på en sengetype, der gør sig rigtig godt på børneværelset er en såkaldt halvhøj seng, der – som navnet også antyder – er en seng, der er halvhøj, hvorfor der er mere plads under sengen end en regulær seng.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der selvfølgelig både er fordele og ulemper ved at vælge en halvhøj seng. I samme ombæring skal det også nævnes, at der findes mange forskellige varianter af halvhøje senge, hvilket også er ensbetydende med, at det er forskelligt fra variant til variant, hvad de kan byde på af spændende og unikke egenskaber. Det handler dog i høj grad om, at en sådan seng giver dine børn eller dit barn mulighed for at lege med hans eller hendes legetøj under sengen, men samtidig er der også mulighed for at opstille et mindre skrivebord el.lign. under sengen.

Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i en halvhøj seng, der kan placeres på børneværelset, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du skal sørge for at finde en seng, der både falder i din smag i forhold til dine krav og præferencer, men samtidig også harmonerer godt med de tanker, dit barn har gjort sig i denne sammenhæng. Det er altid en god idé, at konsultere dit barn, inden du foretager et endeligt køb, da det trods alt er ham eller hende, der kommer til at bruge den respektive seng til dagligt og ikke dig – på den måde ender I også med en løsning, I begge er glade for.

Det kan dog være en vanskelig proces at skulle vælge den helt rette halvhøje seng, da der er mange at vælge mellem. Hvis du er på bar bund og ikke rigtigt ved, hvor du skal starte henne, så finder du nedenfor en række gode eksempler på sådanne senge. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du har mulighed for at finde frem til en flot og lækker halvhøj seng, der stemmer godt overens med dine krav og præferencer nedenfor. Sengene kommer fra forskellige producenter, men har alle det tilfælles, at de er af høj kvalitet og kan erhverves til gode priser.

Game Halvhøj Seng

Den første halvhøje seng, du kommer til at stifte bekendtskab med i denne artikel går under navnet Game og er nok én af de flotteste og mest praktisk halvhøje senge, der er mulighed for at finde på det danske marked. Ikke nok med, at den kan bryste sig af, at have et særdeles flot udseende, der byder på en lang række forskellige finesser i naturligt træ med hvide fronter, så kommer den faktisk også med en lang række praktiske egenskaber. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at Game også er blevet udstyret med en flot stige i den ene ende, så det er nemt at kravle op i sengen.

Game - Lækker halvhøjseng til børn

Se flere billeder og informationer af Game.

Blandt de mange praktiske egenskaber, som denne seng kan bryste sig af finder du blandt andet en række opbevaringsmuligheder i form af både to skuffer og to åbne rum. Ydermere, så bliver den også leveret med et smart skrivebord på hjul, der nemt kan trækkes ud fra sengen, så det kan bruges til lektielæsning, surfing fra computeren eller noget helt tredje – og når det ikke længere er i brug, så skubbes det blot på plads igen. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en meget praktisk seng, der passer perfekt ind på ethvert børneværelse – stort som småt.

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at dette er en halvhøj seng, der er blevet skabt med henblik på de mindre børneværelse, hvor der virkelig er behov for, at pladsen bliver udnyttet optimalt. Her er der tale om både seng, opbevaring og skrivebord i ét – meget mere pladsbesparende et møbel findes ikke. Du skal selvfølgelig være klar over, at der ikke medfølger madrasser til sengen, hvorfor dette er noget, der skal tilkøbes. Endvidere, så leveres sengen ikke samlet, hvorfor du også selv skal sørge for at sengen bliver samlet efter levering, men det burde dog være en smal sag.

Flexa Hit Halvhøj Seng

Hvis du er mere interesseret i, at finde frem til en halvhøj seng, der er mere simpel og ikke bliver leveret med hverken skrivebord, opbevaringsplads eller andet, så kan du i stedet vælge at se nærmere på en seng som denne, eftersom der her er tale om en halvhøj seng i sin reneste form. Der er tale om en model fra Flexa, der hedder Hit, som er kendt for at levere senge af absolut højeste kvalitet. Derfor kan du selvfølgelig også være sikker på, at der er tale om en seng, hvor kvaliteten er i top, hvilket er ensbetydende med, at du kan tillade dig at forvente både en lang levetid og en god holdbarhed.

Flexa Hit halvhøj

Se flere billeder og informationer af Flexa Hit.

Som langt de fleste andre halvhøje senge også gør, så bliver Hit fra Flexa selvfølgelig også leveret med en stige, der gør det nemt for dit barn at kravle i seng om aftenen. Der har været fokus på at skabe en seng, hvor udseendet er rent og enkelt, hvorfor alle unødige detaljer er fjernet. Du kan være sikker på, at denne seng passer rigtig godt ind på ethvert børneværelse, uanset den øvrige indretning. En fordel ved en halvhøj seng som Hit fra Flexa er, at der er god plads til at lege under sengen, hvilket er ideelt på værelser, hvor pladsen er meget begrænset.

Sengen er fremstillet i massivt træ, hvilket selvfølgelig er yderligere en garanti for, at der er tale om høj kvalitet. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at denne seng har en størrelse, der er meget passende til et barn, da den måler 104 cm. i bredden såvel som 208 cm. i længden, hvorfor der er god plads til, at et barn kan boltre sig i sengen. Ikke nok med det, så er det selvfølgelig også kun fantasien, der sætter grænser for, hvad rummet under sengen kan bruges til, da det med de rette midler og kreativitet kan forvandles til en hule.

HoppeKids BASIC Halvhøj seng

De øvrige senge, der indtil nu er blevet beskrevet i denne artikel har været fra Flexa, der i høj grad er kendt for deres uovertrufne senge til børn. I dette tilfælde er der dog tale om en halvhøj seng fra det danske brand, HoppeKids. Der er tale om en smart og sjov seng, der giver mere gulvplads til leg på børneværelset – og det er særligt ideelt på værelser, hvor der ikke er synderligt meget plads at gøre godt med. HoppeKids er ligeledes et brand, der er kendt for deres evne til at fremstille pragtfulde senge til børn, der passer rigtig godt til både børn og forældre.

HoppeKids BASIC halvhøj

Se flere billeder og informationer af HoppeKids BASIC.

I lige netop dette tilfælde er der dog tale om lidt mere end blot en almindelig seng. Ikke nok med, at den kommer med en flot stige i den ene ende, så dit barn selv har muligheden for at kravle op i sengen, så er der den faktisk også udstyret med en rutsjebane, så din søn eller datter kan rutsje ned fra sengen igen. Det er selvfølgelig et aspekt af denne seng, som ethvert barn med garanti vil komme til at elske – både når de skal ud af sengen om morgenen, men selvfølgelig også i forbindelse med generel leg om dagen.

I forhold til generel leg, så er der også masser af plads til at bygge huler og lege frit under sengen. Det er selvfølgelig også værd at nævne, at Basic fra HoppeKids er blevet fremstillet af såkaldt FSC-certificeret træ, hvilket faktisk er ensbetydende med, at træet kommer fra skove, der drives bæredygtigt og efter en lang række meget strenge principper – med andre ord, så er der tale om en meget miljøvenlig halvhøj seng. Sengen har selvfølgelig også en rigtig god størrelse, der gør den ideel til børneværelset, da den måler 98 cm. i bredden samt 208 cm. i længden, mens sengens højden lyder på 105 cm.

HoppeKids PREMIUM Halvhøj seng

Det er naturligvis ikke sikkert, at du er interesseret i, at din søn eller datter skal have en seng med rutsjebane, ligesom det heller ikke er sikkert, at det er noget, du kan finde pladsen til på børneværelset. Hvis du derimod leder efter en simpel og elegant halvhøj seng, så kan du vælge at se nærmere på Premium, der også er en seng fra danske HoppeKids. Den bliver leveret med en skrå stige, der gør det nemt for dit barn at komme op i sengen. Sengen er en del af Premium-serien fra HoppeKids, der byder på en række solide senge med ekstra kraftige dimensioner såvel som mere fokus på detaljerne.

HoppeKids PREMIUM halvhøjseng med sjov rutsjebane

Se flere billeder og informationer af HoppeKids PREMIUM.

Det er en halvhøj seng i sin reneste form, hvilket også er ensbetydende med at der øverst findes en soveplads, mens der under sengen er god plads til diverse former for leg. Det åbne rum kan desuden også laves til en hule, hvis man f.eks. vælge at tilkøbe et form for forhæng. Derfor er dette naturligvis også et oplagt valg til dig, der søger en seng til børneværelset, der ikke byder på synderligt meget plads, hvorfor det er vigtigt, at det bliver udnyttet optimalt. En traditionel seng vil blot optage en masse spildplads i rummet, mens en halvhøj seng derimod giver dit barn mulighed for leg under sovepladsen.

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der bestemt er tale om en Premium-seng, da den er fremstillet af Svanemærket træ (mere specifikt, så er sengen fra HoppeKids blevet fremstillet af massivt fyrretræ af absolut bedste kvalitet), hvilket selvfølgelig også er ensbetydende med, at det er en miljørigtig løsning. Det skal desuden også nævnes, at der er 5 års suppleringsgaranti på sengen, hvilket betyder, at du har mulighed for at købe nye sengedele 5 år efter sengen er købt, hvorfor du derfor ikke skal frygte, at du pludselig ikke har mulighed for at købe nye sengedele, hvis det skulle hænde, at de går i stykker.

Vælger du at købe en Premium halvhøj seng fra HoppeKids, så medfølger der lameller. Sengen bliver leveret i usamlet tilstand, hvilket betyder, at du selv skal stå for at samle sengen – heldigvis ikke er det ikke noget, der er synderligt krævende at skulle konstruere. Der medfølger ikke nogen madras, hvorfor denne skal tilkøbes – sengen er dog forberedt til, at den kan rumme en tykkere og mere komfortabel madras end mange andre halvhøje senge, hvilket garanteret en god, dyb søvn for dit barn. Der er også mulighed for tilkøb af tekstil, der – som nævnt ovenfor – kan bruges i forbindelse med en hule under selve sovepladsen.

Hvor meget koster en god halvhøj seng?

Som du også kan se på de senge, der er blevet beskrevet og fremvist ovenfor, så findes der et væld af forskellige halvhøje senge på det danske marked, hvilket også er ensbetydende med, at der findes modeller i et væld af forskellige prisklasser. Derfor kan der heller ikke gives noget entydigt svar på hvor meget, du skal forvente, at skulle investere i en god halvhøj seng. Det skyldes dog ligeledes også, at der kan være stor forskel på, hvad personer tolker som værende en god seng.

Derfor bør fokus være på, at finde en halvhøj seng, der ikke blot matcher dine krav, men samtidig også går i god jord hos dit barn. Det er klogt at fastsætte et budget, men sørg dog for, at det er noget, der gøres på realistisk vis og i overensstemmelse med dine forskellige krav og præferencer. Hvis du har et urealistisk syn på, hvor meget en god seng koster, så kan det vise sig at blive decideret umuligt at finde frem til den rette halvhøje seng til dit barn eller dine børn.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here