Annonce: Artiklen er en annonce

Vi tilbringer mange timer i vores soveværelse hvert døgn, og ofte anvendes soveværelset til meget mere end bare søvn. Mange danskere bruger også deres soveværelse til læsning, hygge og ikke mindst intimitet. Derfor er det vigtigt, at ens soveværelse er et rum, som man trives i. Undersøgelser viser, at kvaliteten på ens søvn er bedre, når man sover i et rum, som man synes om.

Det kan være dyrt at istandsætte et rum, men det er muligt at få et helt anderledes soveværelse med et par små forandringer. Her kan du læse om tre tips, som kan hjælpe med at gøre dit soveværelse til et endnu lækrere rum.

Vælg ny belysning

Belysning er noget af det absolut vigtigste, når det gælder boligindretning, og det gør sig især gældende i soveværelset. Som tidligere nævnt har soveværelset mange forskellige funktioner, og det bør også afspejles i rummets belysning.

Det er vigtigt at have kraftig belysning ved sengen, hvis du godt kan lide at læse i dit soveværelse. Manglende eller utilstrækkelig belysning vil betyde, at du belaster dit syn unødigt, hvilket er skadeligt i længden. Det er imidlertid en fejl at tro, at læselamper er den eneste belysning, som du har brug for i soveværelset.

Soveværelset er én af de rum i huset, hvor det er rarest at have hyggebelysning. Det er eksempelvis oplagt at dekorere soveværelset med en lyskæde, som kan skabe stemning. Lys kan ændre et rum fuldstændigt og give rummet et helt nyt udtryk.

Hvis du er interesseret i at skabe et nyt soveværelse igennem ny belysning, så besøg hjemmesiden her. Du vil finde masser af inspiration, til hvordan belysning kan spille en rolle i boligindretningen.

Mal væggene i nye farver

Det er blevet standard i mange danske hjem at væggene males hvide. Det er ofte hensigtsmæssigt, da det får rummene til at virke større og lysere, men man skal også huske på, at det ikke nødvendigvis er den effekt, som man ønsker i soveværelset.

Hvis du vil give dit soveværelse en overhaling, kan du overveje at male det. Du kan enten vælge én farve som hele rummet skal være, eller du kan vælge at male en enkelt væg. Ny maling kan få et rum til at virke helt nyt, og du kan skabe endnu mere hygge.

Det er især de varme farver, som egner sig rigtig godt til soveværelset. Der er mange muligheder i forhold til farver, men det er især vigtigt, at de er afslappende for øjnene at se på.

Skaf en ny topmadras

En ny seng er dyr, hvis den skal være af god kvalitet, og det kan være problematisk, hvis du ikke sover godt i din nuværende seng. Hvis du sover på en boxmadras, så kan du dog gøre en stor forskel ved at købe en ny topmadras til din seng.

Topmadrassen har stor indflydelse på, hvordan det er at ligge i sengen. Du kan blandt andet få topmadrasser, som er specielt lavet for at undgå, at du får det for varmt, når du sover. Fordelen ved en ny topmadras er desuden, at du kan beholde den, når du får råd til en ny boxmadras.

Hvis du synes, at det er tid til at give din seng en kærlig overhaling med en ny topmadras så besøg Bedre Nætter. Bare følg linket her til udvalget af lækre topmadrasser i høj kvalitet.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here