En au pair kan med al sandsynlighed gøre livet nemmere for dig og din familie.

Det er ikke realistisk, at man kan overlade alt det huslige arbejde til en au pair, men man kan forvente at få hjælp til mange af de krævende dagligdagsopgaver. Få hjælp til rengøringen, havearbejdet, børnepasningen og meget andet.

Er du allerede blevet overbevist om, at det er en god idé at få en au pair, så bør du allerede nu begynde at forberede dig. Du skal ikke blot forberede dig mentalt, men også have styr på en masse praktiske ting. Få svar på, hvad du skal tage hånd om i blogindlægget.

Tegn den lovpligtige forsikring

Du skal tegne en au pair forsikring, uanset om din au pair har planlagt at bo hos dig i et halvt, helt eller to år. Forsikringens pris afhænger helt naturligt af opholdets varighed. Der er selvfølgelig mulighed for at stoppe forsikringen, såfremt au pairen af den ene eller anden grund rejser før tid. Kort tid efter vil du få refunderet en del af din betaling.

Når du skal købe den lovpligtige forsikring, skal du indtaste oplysninger om løbetid og desuden angive, hvornår forsikringen træder i kraft. Du kan læse mere om forsikringen på følgende link: www.globeaupairforsikring.dk

Forbered dig selv og dine børn

Det er alfa omega, at man forbereder sig selv og sine børn mentalt, før man byder velkommen til et hidtil ukendt menneske. Det kan virke meget grænseoverskridende at skulle gøre en udefrakommende person til en del af familien, men det er ikke desto mindre vigtigt, at au pairen føler sig velkommen.

Ser man udelukkende en au pair som billig arbejdskraft, så bør man genoverveje, om det virkelig er klogt at hyre en au pair. Der findes trods alt alternative løsninger.

Sørg for at alle hjemmets maskiner fungerer optimalt

Giv din kommende au pair de bedst mulige arbejdsbetingelser ved at sørge for, at alle hjemmets maskiner fungerer, som de skal. Det er ikke mindst vigtigt, at vaskemaskinen, tørretumbleren og opvaskemaskinen er velfungerende, da det er nogle af de maskiner, som au pairen skal bruge i dagligdagen.

Er din vaskemaskine gået i stykker, så køb en ny, før familien bliver et medlem rigere. Du kan se her, hvilke vaskemaskiner der står i høj kurs på det danske marked.

Derudover skal du naturligvis sørge for at give din au pair en grundig introduktion til, hvordan man bruger de forskellige maskiner. Find evt. de gamle brugsvejledninger frem, hvis du selv bliver i tvivl om noget.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here