Nyheden er endelig kommet: Det nye hus er købt, og det gamle er solgt, og I er nu fuldt ud klar til at flytte. Det er en spændende tid, men samtidig en tid med meget at forholde sig til. Hvordan skal flytningen organiseres? Hvordan skal den planlægges, og hvordan skal den eksekveres? Det kan være en frustrerende proces, så vi har her formuleret fem gode råd til, hvordan du kan gøre din flytning nemmere og mere overskuelig.

Planlæg din flytning

Det er vigtigt, at din flytning ikke bliver kaotisk og ustruktureret, da dette blot vil ende med at gøre processen langt mere frustrerende. Sæt dig ned og brug noget tid på at planlægge, hvordan du vil have, at din flytning skal foregå. Det behøver ikke at tage mere end 15-20 minutter; bare du får et overblik over de forskellige trin, der skal tages, og i hvilken rækkefølge. Sæt dig ned med resten af husstanden og få flytningen planlagt ordentligt. Det vil give struktur på flyttedagen og vil spare jer for en masse tid og frustration.

Benyt små kasser til de tunge ting

Det er meget logisk, men samtidig et godt lille tip, som kan spare dig for meget unødvendigt besvær. Tippet er, at du skal benytte dine små flyttekasser til flytning af tunge genstande såsom bøger. Smerten i at løfte en stor kasse fyldt med bøger er enorm, så du kan lige så godt være på forkant med dette problem og sørge for, at ingen kasse er for tunge at løfte.

Sortér og fragt kasser ud fra rum

Dette kan spare dig meget tid, når udpakningen skal foregå det nye sted. I stedet for at alle dine ting ligger tilfældigt i bokse, så sørg for, at de er sorteret ud fra de pågældende rum, så alt det, der skal være i stuen, er i bokse med mærket ”stue” osv. Når der så skal flyttes, så sørg for, at boksene ligger i korrekt rækkefølge – nemlig sammen med de andre bokse fra samme rum. Dette vil spare dig for en masse tid, når der skal pakkes ud, samt mindske frustrationsniveauet gennem hele forløbet. Dette er et rigtig nemt tip at eksekvere, men samtidig til stor hjælp for hele flytningen, så sørg for, at du får det implementeret.

Hyr professionelle til de tunge og skrøbelige ting

Professionelle er professionelle, så de ved, hvad de laver. Hvis du har store og skrøbelige genstande i dit hjem – klaver, stort tv, pladespiller eller lignende – så sørg for at hyre en professionel til at tage sig af flytningen af disse. De professionelle har metoder, som vil sikre, at der ikke sker noget med dine dyrebare ting. Desuden er de sjældent så dyre, som du måske tænker. Hvis du skal bruge hjælp til at flytte et klaver eller flygel, kan det være en god idé at alliere sig med et flyttefirma.

Benyt bløde genstande som puder

Det sidste tip kan spare dig for mange penge på unødvendige flyttematerialer. I stedet for at gå ud og købe en masse polstring til dine skrøbelige kasser kan du simpelthen bare benytte bløde ting, som håndklæder, sokker, lagner og andre bløde genstande. Disse vil gøre et godt arbejde ved at beskytte selv de mest skrøbelige flyttekasser og – da de alligevel selv skal flyttes med – vil dette tip spare dig for en masse skrald og penge ved udgangen af flytningen.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here