Vinteren står for døren, og det er efterhånden blevet tid til indendørs aktiviteter og hygge. Men er du 100% klar til de lange vinteraftner? Ved du hvad du skal bruge tiden på indenfor, når det er minus 5 grader udenfor?

I denne artikel giver vi dig 3 ting, som du bør investere i inden vinteren. 3 ting som vil gøre de lange vinterdage hyggeligere og måske mere underholdende.

En biopejs – til de kolde aftener

Har du altid drømt om at ligge foran en pejs, på et pelstæppe med et glas rødvin i hånden og ellers bare nyde livet? Hvorfor ikke gøre denne drøm til en realitet, og køb en pejs her til vinter!

Det er dog ikke hvilken som helst pejs du skal købe, nej du skal købe en biopejs.

En biopejs varmer lige så meget som en almindelig pejs eller brændeovn, men til gengæld så sviner den overhoved ikke og udleder ej heller giftige stoffer til det omkringlæggende lokale.

En biopejs kan indbygges i væggen, stå på et bord eller hænge ned fra loftet – det er kun fantasien der sætter grænser. Køber du desuden en lidt mere eksklusiv pejs, så kan du i mange tilfælde tænde pejsen med en fjernbetjening og tilmed styre flamme-styrken.

Du kan se et stort udvalg af biopejse hos luksuspejse.dk. Ellers så prøv at google lidt efter det – der findes masser af udbydere på markedet.

Det perfekte hjemme spa-kit, til selvforkælelse og fordybelse

Når det er vinter, og det er koldt og blæsende trænger du allermest til selvforkælelse og velvære. Og derfor skal du give dig selv en velfortjent spaoplevelse derhjemme. Det kan du gøre ved at tage et varmt karbad eller et spabad.

Først kan du tænde levende lys, gerne soyalys, som udleder 100 gange færre partikler end stearinlys. Levende lys skaber altid en skøn og behagelig atmosfære.

Tænd bagefter for noget beroligende og afstressende musik. Herefter kan du massere din ynglingshårkur ind i håret, og svøbe en blød hårturban rundt om.

Måske er du til et glas bobler, eller bare en kop urtete. Gør dig det behageligt med en nakkepude, så hoved og nakke hviler blødt, imens du slapper af.  Det varme vand vil afspænde både krop og sjæl.

Tilsæt eventuelt 15 dråber aromaterapeutisk olie og drys med friske rosenblade. Nyd så det varme bad, som er en ren lise for krop og sjæl. Giv dig lov til bare at være i nuet, og mærke den indre ro.

Et streaming abonnement til når du ikke live ved hvad du skal lave

Vinteraftenerne kan blive rigtig lange, når man ikke rigtig kan lave noget udenfor og er tvunget til at sidde inde.

Det kan derfor være en god idé at investere i et abonnement fra f.eks. Netflix eller HBO. Hos begge disse udbydere er der timevis af underholdning, som du kan få de lange vinteraftner til at gå med.

Du kan f.eks. kaste dig over en god serie. Her kan vi anbefale Narcos fra Netflix eller Game og Thrones fra HBO.

Du kan læse mere om de forskellige streaming-tjenester der findes her.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here